У Козятинському училищі 150 випускникам вручили дипломи. ФОТО

У Козятинському училищі 150 випускникам вручили дипломи. ФОТО
  • Четвер, 27 червня став святковим та родинним святом в Козятинському училищі.
  • Відбулося урочисте вручення дипломів кваліфікованих робітників 150 випускникам з професій «Слюсар з ремонту рухомого складу. Помічник машиніста тепловоза. Помічник машиніста електровоза»; «Кухар. Кондитер. Офіціант»; «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Обліковець»; « Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»; «Перукар (перукар-модельєр)».
  • 32 випускника отримали диплом кваліфікованого робітника з відзнакою за відмінне навчання та зразкову поведінку. 100% випускників успішно склали державний кваліфікаційний екзамен.

На офіційній сторінці навчального закладу поділилися яскравими фотосвітлинами з заходу

З вітальним словом до випускників, педагогів, батьків та гостей свята звернувся директор училища Андрій Стецюк

Відео дня

На святі також були присутні і роботодавці. Більшість випускників вже визначилися з працевлаштуванням за професією, так як проходили виробничу практику і показали якісні та професійні результати роботи. а певна кількість будуть продовжувати навчання в ЗВО за спорідненою спеціальністю.

На святі відзначили кращих здобувачів освіти Грамотами та Подяками за відмінне навчання та активну громадську позицію. Майстри виробничого навчання також привітали своїх вихованців із завершенням навчання та побажали щасливої долі.

Випускники групи 307 з професії «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», які активно долучилися з майстром Савчук Тетяною до зборів коштів для придбання дронів , передали нашим захисникам дві пташки, щоб допомогти боронити нашу країн.

— Дорогі випускники! Ми вітаємо вас із завершенням навчання. Нехай ті знання, що ви здобули, будуть освітлювати ваш життєвий та професійний шлях, сприяючи пізнанню нових горизонтів, допоможуть досягнути мрій та сприятимуть у виборі життєвого шляху! Бажаємо вам мирного неба над головою та Божої милості над вами. В добру путь, — пише адміністрація училища

Читайте:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up