У Білопільській гімназії для випускників провели « Золотий урок у відповідь»

У Білопільській гімназії для випускників провели « Золотий урок у відповідь»
  • Кожна школа має своє обличчя і свої звичаї, традиції, свої свята. Не винятком є і Білопільська гімназія
  • Так, щороку у травні для своїх випускників школа готує загальношкільний захід «Золотий урок у відповідь». До «уроку» готувалися всі учні, вчителі та працівники школи.
  • Поділилися фото

Як йдеться на сторінці навчального закладу,  ведучими свята були Маргарита Гусакова і Тетяна Васько, музичне оформлення робила Ельміра Айдинівна.

— Урочисто прикрашена зала, веселий настрій та очікування приємних несподіванок заполонили атмосферу. Для випускників підготували музичний вихід, цікаві конкурси, незабутні відео — презентації про шкільні роки. Учні молодшої школи подарували випускникам щирі побажання та веселий флешмоб. З напутніми словами звернулися перші вчителі, вони згадали дитячі роки своїх уже дорослих учнів та вручили пам’ятні дарунки.

Відео дня

Гарно підготувалися та виступили зі смішними сценками учні 6 та 7 класів, та зі словами побажаннями 5-ники. Кожного випускника нагородили у своїй номінації

Був для випускників і травневий зорепад… Всі старшокласники отримали зірку, на якій написали своє бажання. На завершення свята восьмикласники подарували випускникам смаколики та всі разом заспівали пісню.

Читайте також:

«Ніч у ліцеї»: як провели традиційне свято, що увійшло в історію освітнього закладу

Пройшли центром міста з п’ятиметровими рушниками: День вишиванки-2024

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up