Подарунки, грамоти та теплі слова: у Глухівцях провели на відпочинок директора Центру культури та дозвілля

Подарунки, грамоти та теплі слова: у Глухівцях провели на відпочинок директора Центру культури та дозвілля
  • У четвер, 7 липня у глядацькій залі Центру культури та дозвілля Глуховецької селищної ради зібрались працівники культури та бібліотекарі нашої громади, щоб провести на заслужений відпочинок директора Центру культури та дозвілля, багаторічного незмінного директора Глуховецького селищного Будинку культури, генерал-майора Міжнародної академії козацтва Зільбермана Бориса Шмулевича.

Як повідомляє Культура Глуховецької Громади, цей обдарований Богом чоловік, мудрий та досвідчений керівник, створив аматорський народний колектив української пісні "Берегиня" та два "зразкових" хореографічних колективи - "Зорянка" (м. Козятин) та "Подільський вітерець" при Глуховецькому будинку культури. Танцюрист, вокаліст, театрал, читець, художник, ведучий, режисер та постановник безлічі масових заходів, тамада на ювілеях та весіллях, а ще скромний талановитий поет з сотнями неопублікованих поезій - ось неповний перелік його творчого потенціалу.

— За 52 роки! своєї творчої та плідної праці навчив співати, танцювати, грати на сцені, розповідати вірші, любити та поважати українську культуру, її звичаї та традиції тисячі маленьких та дорослих сердець, які завжди горнулись до Людини з великої літери, мудрого психолога, справжнього знавця своєї справи, — йдеться у повідомленні 

Відео дня

Голова Глуховецької селищної ради Олександр Амонс, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Олена Миклін, новопризначений директор Центру культури та дозвілля Марія Кулеша відзначили Бориса Шмулевича Подякою за багаторічну плідну творчу працю на культурній ниві та вручили йому пам'ятні подарунки.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up