Не лише танцювали, а й співали: Звітний концерт колективу «Колорит»

Не лише танцювали, а й співали: Звітний концерт колективу «Колорит»
  • У суботу, 26 серпня відбувся звітний концерт хореографічного колективу «Колорит».
  • Глядачі слухали Дмитра Плотніцького, золотий голос Козятина, який служить в ЗСУ, вихованок Тетяни Фабіцької і милувалися витонченими рухами учасниць танцювального колективу.
  • А ще донатили на військо

Глядачі зібралися у залі міського будинку культури. Увага всіх прикута до сцени. Гостей вітають учасниці хореографічного колективу «Колорит».

Коли музика затихає, дівчата повертаються за лаштунки, а до гостей виходить ведуча Ольга Безпалько.

Відео дня

— Доброго дня, шановні глядачі, ми вітаємо вас на звітному концерті хореографічного колективу «Колорит», — каже ведуча. — Сьогодні ми розповімо про себе, продемонструємо свій талант та зануримо вас у чарівний світ танцю. Наш захід має благодійну мету — збір коштів для потреб Збройних сил України. Тому просимо кожного з вас долучатися до збору, аби пришвидшити нашу з вами спільну перемогу.

Скриньки для збору коштів розмістили не лише у глядацькій залі, а й у фойє міського будинку культури.

— Кожен день, який ми з вами зустрічаємо, виборюється надскладними зусиллями, — продовжує Ольга Безпалько. — Найкращі сини та доньки України тримають наше небо та намагаються очистити нашу святу землю від мерзенного ворога-окупанта. Часто, на жаль, ціною власного життя.

Оголосили хвилину мовчання. Усі підвелися зі своїх місць і вшанували пам’ять воїнів, які загинули на війні.

— Раніше кожен з нас уявлення не мав, що на нас чекає, — продовжує ведуча. — Ми розкритими обіймами зустрічали нашого сусіда, а він вже тоді старанно гострив лезо для спини кожного українця. Сьогодні ми знаємо одне — ми виженемо цю нечисть з нашого дому, відновимо та відбудуємо, адже ми нація сильних людей. У нашій державі є справжні супергерої. Тепер саме на таких хлопців та дівчат рівняється підростаюче покоління. Один із таких супергероїв сьогодні з нами. 

На сцену покликали Дмитра Плотніцького. Багатьом мешканцям нашого міста знайоме його ім’я, його часто називають козятинським соловейком. Він займається вокалом більше 15 років, неодноразово брав участь у різних пісенних конкурсах. Хотів стати військовим і здійснив свою мрію — з 2019 року Дмитро служить у Національній гвардії України. Талановитий військовий заспівав відому пісню «Біля тополі». А коли зазвучали перші акорди «Фортеця Бахмут», увесь зал підвівся на ноги.

— Слава нації! — сказав Дмитро Плотніцький після свого виступу.

— Смерть ворогам! — вигукнули люди в залі.

— Україна!

— Понад усе!

Дмитро зробив жест подяки — приклав кулак до серця. Глядачі почали голосно аплодувати.

— Молодець! Браво, — закричали люди з залу.

Після виступу Дмитра на сцену вийшли вихованки Тетяни Фабіцької — колектив міського будинку культури «Dreamers». Дівчата заспівали пісню Скрябіна «Сама собі країна».

Вбрані в українські народні костюми, до глядачів вийшли учасниці хореографічного колективу «Колорит». Спочатку дівчата танцювали український народний танок «Козачок». Виконували не лише народні, а й сучасні танці — «Колорит» показав глядачам постановку у стилі модерн, яка розповідає про голодомор 1932-33 років.

Поки учасниці хореографічного колективу за лаштунками перевтілювалися в нові образи, глядачі слухали «The rhythm of love» легендарних «Scorpions» та пісню «Воплі Відоплясова» під назвою «Країна мрій». Їх заспівали дівчата з гурту «Dreamers». Даша Повар надзвичайно емоційно виконала пісню «Годі говорити про того, кого нема» рок-гурту «Vivienne Mort». А Іванка Астахова зачарувала всіх потужним голосом, коли співала «Відьму» співачки Illaria.

На сцену знову повернувся «Колорит». Дівчата затанцювали запальний циганський танок, а наостанок — сучасний танець.

Наприкінці концерту на сцену покликали начальницю відділу культури Світлану Рибінську. Вона подякувала танцюристам і вокалістам за виступ.

Наостанок до глядачів звернулася керівник хореографічного колективу «Колорит» Яна Гуцол.

— Ми раді вас всіх тут бачити. Вам сподобалось?

— Так, — відповіли глядачі.

— Ми працювали цілий рік без світла, без тепла, щоб сьогодні виступити перед вами.

Яна Гуцол подякувала учасницям свого хореографічного колективу за роботу.

Відео з концерту дивіться на нашій сторінці в Інстаграм.

 

Читайте також:

Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає

На День прапора підписували жовто-блакитний стяг, який завезуть пораненим бійцям

московити нам не брати. Громада нашого міста відзначила День прапора

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up