Козятину 150: Співали «Жовто-блакитне серце»

Козятину 150: Співали «Жовто-блакитне серце»
  • У суботу, 13 липня Козятин відзначив свій ювілей. Вранці для дітей влаштували розважальну програму, про що ми вже розповідали.
  • У другій половині дня благодійні заходи продовжилися. На арт-майданчик вийшли нові артисти

Ближче до кінця дитячої розважальної програми біля скверу зібралася мотоспільнота. За донат від 50 гривень байкери пропонували прокататися вулицями міста. Першим спробувати поспішає Карім. Анатолій одягає хлопцеві на голову шолом і нагадує, що під час поїздки треба триматися міцно. Карім сідає на байк і вони разом із Анатолієм рушають в бік площі.

Марина вирішує покататися на Harley Davidson. Це найбільший байк з усіх, які тут є. За декілька хвилин вона повертається назад до парку.

Відео дня

— Як враження? — запитуємо Марину.

— Класно! — відповідає дівчина.

Поки мотоспільнота катає за донат козятинчан, у сквері тривають приготування до нового концерту. О 14-ій годині на імпровізовану сцену виходить народний аматорський хор ветеранів «Прометей», який, до речі, минулого року відсвяткував 40-річний ювілей. Після короткої концертної програми артисти пішли відпочивати. Благодійний ярмарок потроху почав розходитися, але розважальні заходи продовжилися.

О 15-ій стартувала програма «Мистецтво задля перемоги». Першим на імпровізовану сцену вийшов вокальний колектив «Струни серця». Дівчата виконали пісню «Ой ішла я понад лугом».

Хореографічний колектив «Візаві» танцював танго, а «Колорит» — запальний циганський танок, «Дикі танці» та вальс «Повернись живим». Також співали солітска «Струн серця» Антоніна Якобчук, Карім Шахін, Діана Маковецька, Вероніка Драгомерецька, дует «Ліліана». Завершила концертну програму пісня «Від серця до серця», яку виконав колектив «Струни серця».

Імпровізована сцена перемістилася до центрального входу в парк, де свого виходу чекали нові артисти. Привітати козятинчан із Днем міста приїхав вокально-інструментальний гурт української естрадної пісні «Водограй». Першою зазвучала українська народна пісня «Зеленеє жито, зелене». Колектив грав композиції легенди української естради Володимира Івасюка, Артема Пивоварова та інші пісні. Декілька дівчата, які прийшли подивитися виступ, танцювали. Останньою «Водограй» заспівали відому «Ой у лузі червона калина».

Додамо, що цьогорічний День міста, як і торік, був благодійним. Під час заходів збирали гроші на FVP-дрон, а подарунками, які розігрували у вікторині та під час конкурсів, забезпечили спонсори. Як повідомили на сторінці Відділу культури, на Дні міста спільними зусиллями вдалося зібрати 27 тисяяч гривень.

 

Читайте також:

Козятину 150: Влаштували свято для дітей

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up