Козятине, з днем народження! У місті почалися заходи з нагоди 148-річчя

Козятине, з днем народження!  У місті почалися заходи з нагоди 148-річчя
  • У ці вихідні Козятин відзначатиме свій день народження.
  • Але офіційною датою народження міста Козятин вважається 7 липня 1874 року.
  • Саме тому у місті вже розпочалися культурні заходи з нагоди Дня народження

Зокрема громаду вже привітала Тетяна Єрмолаєва - Козятинський міський голова 

— Дякую кожному з вас, козятинчани, за всі добрі справи та починання, що спрямовані на розвиток міста і покращення добробуту його жителів. Ми продовжуємо і далі працювати над розбудовою рідної домівки, не зважаючи на складні обставини нині. На жаль, цього року святковий настрій затьмарюють події в рідній Україні. Сьогодні у наші плани втрутився ворог, що здатен тільки на руйнування. Краще - попереду! Я безмежно вірю у нашу державу, наше місто та наших мешканців! Адже головний скарб кожної громади - її жителі, що працюють на благо, дбають про її розвиток та роблять її затишною! Лише разом ми зможемо зробити місто найкращим та найкомфортнішим! Бажаю вам мирного неба, безумовної любові та безмежної радості у житті! Щасливої долі та процвітання, — йдеться у повідомленні

У міському сквері відбулося свято Дня міста від Центру дитячої та юнацької творчості - цікаві ігри, віктори та забави

Відео дня

Також дивіться відео-вітання Козятина від «Школи лідерів та вихованців центру Позашкілля Козятина

https://www.facebook.com/100034882783369/videos/720333082415843/

 

Також сьогодні, 7 липня до дня народження міста в Кдюсш М. Козятин провели естафети. Учасниками змагань були діти 2012 року народження та молодші, вихованці відділення баскетболу.

Діти були поділені на дві команди. Учасники самі придумали назву своєї команди ("Джордан" та "Вайп") Перемогу, з різницею в одне очко, здобула команда "Вайп".

Після закінчення, тренер хлопчаків Руслан Абрамюк, нагородив усіх дітей солодкими подарунками

Додамо, що молодіжна рада Козятинської ТГ спільно з Управлінням сімейної, дитячої та молодіжної політики до Дня міста прикрасили квітник міського скверу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач53

    На жаль вперед святковий день народження міста немає причин подякувати міському голові та депутатському корпусу за  добрі справи та починання, що спрямовані на розвиток міста і покращення добробуту його жителів. Все що зроблено міським головою за час її каденції  пов'язано зі скандалами і подальшою руйнацією.

keyboard_arrow_up