І на Водокачці теж: у водоймі не рекомендують купатися. Там виявили кишкову паличку

І на Водокачці теж: у водоймі не рекомендують купатися. Там виявили кишкову паличку

Вода у «Водокачці» та «Талимонівських ставках» №1 та №2 не відповідає нормам - купання не рекомендується.

Спеціалісти козятинського міжрайонного відділу контролю та профілактики хвороб провели відбір проб поверхневої води. Мета — визначити можливості організації відпочинку мешканців громади влітку на водоймах «Водокачка», «Талимонівські ставки №1, №2».

В результаті лабораторних досліджень, виявили бактерії групи кишкової палички. Також спостерігається бактеріальне забруднення води поверхневих водойм, проте збудників інфекційних захворювань не виявили.

— Тому не рекомендуємо організовувати свій відпочинок біля вказаних водойм у літній-купальний період, — пише Тетяна Єрмолаєва - Козятинський міський голова

Відео дня

  • На початку червня ми повідомляли, що козятинчани вже відкрили купальний сезон. Наші журналісти перевірили, чи відповідає нормам вода у міських ставках. Козятинський міжрайонний відділ контролю та профілактики хвороб відібрав проби води у ставку на Талимонівці і за результатами аналізів виявилося, що вода у ставках Талимонівки не відповідає нормативним показникам.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ірина Федорець

    Начебто там до цього року не було 😂 постійно. Треба вирішувати проблему а не тільки говорити про неї
  • Кіпоренко Олександр

    Все життя вода погана , зато як гарно відмили кошти , всім похер !
  • Настя Раковська

    Але людям похуй👍
    І то шо в країні війна а вони бухають, їм тоже похуй
  • Загоруйко Володимир

    Перевірте воду на ставках в районі бачинського.Якщо наберете хочаб півторачку.Між іншим перший ставок рахується пожежною водоймою.А води в ньому немає.Питання: Хто відповість за таке хазяйнування?Ось вам і екологія, і фауна, і флора.Безпека громадян не дай Бог пожежа.Відпочинок дітей.

keyboard_arrow_up