Хто зі знаменитостей був у Козятині у 2023 році

Хто зі знаменитостей був у Козятині у 2023 році
  • Цього року до нашого міста завітало як ніколи багато зірок кіно, телебачення та музики.
  • Вони не тільки розважали, а й збирали гроші на ЗСУ.
  • Пригадаємо, які відомі люди побували у Козятині у 2023 році

Цей рік став для Козятина по-справжньому «зірковим» — давно у наше місто не приїжджало стільки знаменитостей. Після культурного затишшя, яке почалося задовго до повномасштабного вторгнення, ще під час пандемії коронавірусу, стартував зірковий бум. Сцена міського будинку культури приймала один за одним відомих людей.

У травні до Козятина приїздив «Батальйон гарного настрою «Вінницькі». Від початку повномасштабного вторгнення команда почала їздити із благодійними концертами у міста та села України, аби зібрати кошти на потреби військових. У нашому місті «Вінницькі» теж були із благодійним концертом.

Відео дня

Коміки не лише жартували, а й співали та читали вірші. А капітан команди Олександр Теренчук навіть спускався в зал до глядачів. Разом із «Вінницькими» козятинчани грали у «Вгадай мелодію» і донатили на підводний дрон для однієї із військових частин.

На початку липня до нашого міста приїхала ще одна відома команда з телевізійного шоу «Ліга сміху» — «VIP-Тернопіль». Хоч їх концерт і не був благодійний, під час виступу коміки проводили аукціон на підтримку ЗСУ — розігрували ексклюзивні футболки із зображеннями учасників команди.

Володька на сцені показав пародію на відомого українського співака Артема Пивоварова. А ще «VIP-Тернопіль» презентували глядачам жартівливу пісню «Синя смужка».

Наприкінці липня у Козятині виступив популярний співак «Yaktak». Його хіт про «Порічку» без перебільшення чув кожен. Yaktak зібрав повний зал — квитки козятинчани почали скуповувати ще за декілька місяців до концерту.

Перші ряди танцювали прямісінько під сценою і співали разом із виконавцем «Чекає вдома», «Вродлива», «У пустій кімнаті» та інші пісні. Коли ставало зовсім гаряче, Yaktak поливав глядачів водою. А ще на концерті розіграли фіолетовий укулеле, кошти з продажу якого задонатили на Збройні сили України.

На початку серпня сцена міського будинку культури знову приймала зіркових гостей. До Козятина приїхав сучасний театр із комедією для дорослих «Декамерон». У складі театральної трупи була відома українська акторка кіно і телебачення, яка зіграла Роксолану — Ольга Сумська.

Жарти із перчинкою та майстерна гра акторів захопили глядачів. Хоча виступ довелося перервати через оголошення повітряної тривоги. На виставі глядачі також донатили на військо — актори вийшли в зал і збирали гроші в дерев’яні кухлі.

Через декілька тижнів до Козятина приїхав актор відомого в України серіалу «Пес» Михайло Жонін. Шанувальникам стрічки він більше знайомий як капітан Гніздилов. Від початку повномасштабного вторгнення Жонін почав їздити у різні куточки України із благодійними ярмарками, аби зібрати кошти на потреби військових.

У Козятині капітан Гніздилов провів зустріч із шанувальниками біля супермаркету «Фора» та разом із командою організував невеликий благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Михайло Жонін фотографувався з охочими та давав автографи.

Довгих декілька місяців у Козятині було зіркове затишшя і за два тижні до Нового року до нашого міста завітав народний артист України Павло Зібров. Десять років тому він вже був у Козятині і тоді виступав на площі, а цього разу Зібров дав великий концерт у Міському будинку культури.

Козятинчани підспівували під «Хрещатик», «День народження», «Мертві бджоли не гудуть», «Марина» та нові хіти Зіброва. А після концерту робили фото на згадку з легендою української естради.

 

Читайте також:

Сумний Святий вечір: самгородоцька молодь вітала з Різдвяними святами та збирала кошти на ЗСУ

Вихованки гуртка «Сувенір» перемогли у Всеукраїнському творчому конкурсі

Різдвяні витинанки створили козятинські художниці

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up