Юні козятинчани завітали до музею на виставку ялинкових прикрас

Юні козятинчани завітали до музею на виставку ялинкових прикрас
  • У Музей історії міста Козятин на виставку ялинкових прикрас «Свято наближається» завітали юні відвідувачі, у супроводі майстрині Наталії Поліщук та мам дітей.
  • Організаторами відвідин музею є волонтери простору «Добрий Козятин».

Спочатку для хлопчиків та дівчаток музейні працівники провели екскурсію тимчасовою експозиційною різдвяно-новорічною виставкою «Свято наближається».

Після екскурсійної подорожі в історію різдвяно-новорічних свят майстриня Наталія Поліщук з виготовлення ляльок мотанок навчила музейних екскурсантів творити своїми руками паперового ялинкового «Янгола» з кишенькою. Після його створення в кожну янгольську кишеньку потрапили в знак вдячності за старанність смачні цукерки. А музей поповнився новою чарівною прикрасою на ялиночку, де було представлено саморобні іграшки відвідувачів музею.

Відео дня

— Діти не могли залишити музей, не переглянувши усі експозиційні зали і переповнені емоціями. з янголами в руках, повернулися до зали благодійної спільноти «Доброго Козятина», щоб прикрасити глазурою святкове печиво. Дякуємо організаторам зустрічі в музеї. Приємно бачити на обличчях наших дітей посмішки, — написала директор музею Лілія Макаревич

Довідково

Виставка діятиме до 20 січня. Вхід вільний. Музей розташований за адресою вулиця Грушевського, 15. Працює з 9 до 18 години у будні дні.

Читайте:

Виготовили та відправили на передову більше 500 свічок, відвідали хлопців у госпіталі

Як прикрашали ялинку наші матусі, бабусі й прабабусі

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up