Зек, який відсидів понад 25 років, згвалтував жінку та її неповнолітню подругу

Зек, який відсидів понад 25 років, згвалтував жінку та її неповнолітню подругу
  • Нині в ізоляторі перебуває 45-річний чоловік. Його підозрюваного у двох зґвалтуваннях. Серед його жертв — неповнолітня.

До поліції 4 березня звернулася 35-річна жінка. Вона розповіла, що її знайомий побив її, а потім згвалтував її та її неповнолітню знайому. Про це інформує поліція Вінницької області.

— За попередньою інформацією слідства, потерпілі прийшли у приватних справах до помешкання 45-річного чоловіка. Між жінкою та зловмисником виник конфлікт, під час якого, останній наніс їй удари підручними засобами та кулаками. Здійснюючи фізичний та психологічний тиск підозрюваний проти волі потерпілої посягнув на її статеву свободу та недоторканність, — повідомили у поліції. — Надалі, нехтуючи нормами моралі, підозрюваний, використовуючи свої вікові та фізичні переваги, погрожуючи зґвалтував неповнолітню.

Поліцейські затримали правопорушника за його місцем проживання. Його взяли під варту. Чоловіку загрожує до 12 років позбавленням волі.

Відео дня

У поліції відзначають, що чоловік вісім разів притягувався до кримінальної відповідальності за розбій, грабежі, шахрайства, угони, крадіжки та провів за ґратами понад 25 років.

 

Читайте також:

У Пиківцях рятувальники застерігали не палити суху траву та дроном шукали порушників

Вогонь знищив п'ять гектарів сухої трави. Горіло і у нашому районі

«Контейнери призначені для побутових відходів, а не будівельних матеріалів чи гілок»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up