Як козятинчанин повернув велосипед, якого поцупили у нього два роки тому

Як козятинчанин повернув велосипед, якого поцупили у нього два роки тому
  • Історію з викраденим велосипедом нам розповіли наші знайомі. За їхньою версією, наш земляк впізнав свого двоколісного в місцевої пані біля магазину, що на вулиці В’ячеслава Чорновола
  • . Але жінка це заперечувала так переконливо, що власник вело в своїй правоті засумнівався.
  • Коли господар велосипеда помітив цю пані вдруге за день, вирішив звернутися до поліції.

Історію з викраденим велосипедом нам розповіли наші знайомі. Господар викраденого велосипеда, назвемо його Анатолієм, того дня стояв біля магазину, що на вулиці Чорновола, і розмовляв зі своїми знайомими. До магазину на велосипеді приїхала пані, її назвемо Наталкою. Анатолій став пильно вдивлятися у велосипед, яким приїхала жінка, і впізнав у ньому свого залізного коня, якого вкрали у нього 2 роки тому.

Коли жінка вийшла, Анатолій сказав їй, що то його велосипед. 

— Ще чого? Він у мене вже два роки з того дня, як я його купила, — відрубала Наталка, сіла на велосипед і поїхала.

Відео дня

За години дві Анатолій і Наталка знову випадково зустрічаються на вулиці. Анатолій вирішив на цей раз вже не відпускати велосипедистку. А та пристрашила: якщо не відпустить її, то покличе на допомогу чоловіків із родини. 

Не став Анатолій наполягати. Прийшов додому, про пригоди розповів своїй дружині і вони, взявши документи на велосипед, пішли до відділку поліції.

Стражі порядку з’ясували всі обставини і розшукали пані Наталю. 

До жінки у поліцейських було лише одне питання: де і в кого вона купила велосипед. Коли з’ясували всі обставини, виявилось, що продавцем велосипеда був гастролер з Донецької області, який періодично протягом трьох останніх років у Козятині крав велосипеди і збував їх за низькою ціною довірливим козятинчанам. Покупцем у крадія була пані Наталя.

Поліцейські розповідають, що вирахувати донеччанина було важко. Він кілька велосипедів вкраде, а реалізувавши їх, переїжджає до іншого міста. 

— Спіймали ми його, можна сказати, на гарячому, під час крадіжки чергового велосипеда, — розповіли у поліції. —  Наразі гастролер із Донеччини взятий під варту і перебуває у слідчому ізоляторі міста Вінниці.

Велосипед, який купила в крадія козятинчанка, повернутий його законному господарю.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up