У Польщі вбили козятинчанку та її двох доньок. У злочині підозрюють батька дітей

У Польщі вбили козятинчанку та її двох доньок. У злочині підозрюють батька дітей
  • У Польщі за підозрою у вбивстві дружини і двох малолітніх дітей затримали громадянина України. Ним виявився чоловік 29-річної жінки та батько доньок.
  • Нагадаємо, трагедія сталася в родині Хоменчуків із Сигналу, наших земляків
  • Як повідомляють українські ЗМІ, вбивство сталося цієї суботи, 18 листопада у населеному пункті Пущиково, що у передмісті Познані. Поліція наразі не інформує, яким чином чоловік вбив свою сім’ю і чи він був тверезий у момент злочину.

Моторошна трагедія сталася у Польщі з нашими земляками. Вбили молоду жінку та двох її меленьких доньок —1,5 та 4,5 років.

У вбивстві дружини і двох малолітніх дітей підозрюють чоловіка. Про це пише Укрінформ.

Інформацію виданню підтвердили речник Окружної прокуратури у Познані Лукаш Вавжиняк і генконсул України у Вроцлаві Юрій Токар.

Відео дня

«Прокуратура працює над цією справою. Я підтверджую, що затримано особу — батька двох дівчат і чоловіка жінки, тіла яких ми виявили. Сьогодні буде проведено розтини тіл трьох загиблих. Сьогодні опівдні ми плануємо допитати цього чоловіка. Підтверджую, що цей чоловік, жінка і діти є українцями», — заявив Вавжиняк.

За його словами, після проведення слідчих дій стане відомо, мотиви дій злочинця. Відомо, що сім’я перебувала у Познані з 2019 року, проживала у двоповерховому приватному будинку.

Своєю чергою генконсул України у Вроцлаві Юрій Токар підтвердив агентству отримання консульською установою інформації з цього приводу від польських слідчих органів.

«Ми тримаємо цю справу на контролі», — наголосив він.

Токар зазначив, що йдеться про 42-річного чоловіка, який за нез'ясованих поки обставин вбив свою 29-річну дружину і двох дітей віком 1,5 і 4,5 роки. За його словами, попередньо відомо, що за даними польських органів ця родина вважалася благополучною, чоловік займався бізнесом.

Як інформували польські ЗМІ, сімейна трагедія сталася в суботу, 18 листопада в будинку у населеному пункті Пущиково, що у передмісті Познані. Поліція наразі не інформує, яким чином чоловік вбив свою сім’ю і чи він був тверезий у момент злочину. 

Нагадаємо, щоб доставити тіла для поховання в Україні, рідні та знайомі оголосили збір коштів.

Читайте також:

Допоможіть матері чотирьох дітей Аллі Федорченко побороти онкозахворювання

«Мамуся поїхала на лікування в Німеччину. Допоможіть закрити збір»

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Валя Рибачок

    Жах 😱хай би себе задушив,яке горе,який біль😭😭😭співчуття батькам і рідним 😢😢😢
  • Олег Петров

    Все закономірно, що посієш тей пожнеш обов'язково, Закон Духовного життя незиблимий і безворотній, сумно що Людина цього не розуміє, а сподіваємося що пронесе. Ні не пронесе!

    Настя Раковська reply Олег Петров

    Олег Петров до чого це?
  • Анжела Олицька Бондарчук

    Щирі співчуття рідним😭😭😭Вічна пам'ять 🕯️🕯️🕯️
  • Татьяна Алёхина

    Це ж скільки треба було випити, щоб втратити розум. Яка біда ріднім.

keyboard_arrow_up