Терміново! Відеофіксація та публікація рішення суду спровокувала скандал всеукраїнського маштабу

Терміново!  Відеофіксація та публікація рішення суду спровокувала скандал всеукраїнського маштабу

 Ми долучились до судового засідання про що опублікували в пресі  під заголовком "Хабар отримала. Вину визнала. У тюрму не посадили. Що прокурор попросив - суд втулив. За хабар — штраф 17 тис. грн!"
Посилання на джерело: https://kazatin.com/Groshi/habar-otrimala-vinu-viznala-u-tyurmu-ne-posadili-10690985.html?utm_source=website&utm_medium=push&utm_campaign=news

Тепер силові органи, прокуратура, суд, адвокати звинувачують журналістів, що протизаконно провели відеофіксацію і придали розголосу. Посипались запити, є реальна загроза порушення досудового слідства та відповідно, журналістам загриміти в суд, а потім  - тюрма.

Маємо досвід повного правового відстою. Валять до помешкання журналістів, найняті чиновниками певні особи з гаслом: "будеш писати, публікувати, заріжимо, покалічимо".

Нами до справи вже залучені юристи і, чим це завершиться, одному Богу відомо.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Марта Іванова

    Звичайно,так і має бути.банда своїх не здає! Кожного хто проти них буде покарано! Вони ж як та тічка собак,обєднаються і загризуть нас по одному.нам би повчитися їхній згуртованості.кого ми в козятині об'єдналисьі захистили?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up