На «Талимонівці» хотіли зґвалтувати неповнолітню козятинчанку

На «Талимонівці» хотіли зґвалтувати неповнолітню козятинчанку
Фото ілюстративне
  • У Козятині 15-річний хлопець спочатку вдарив, а потім хотів вчинити сексуальне насильство 13-річній дівчині

  • На щастя, цьому встигли завадити друзі дівчини. Юнаку оголосили про підозру за статтею 152 частина 4 Кримінального кодексу України «Зґвалтування» та обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на 60 діб.

Майже два тижні тому, 4 травня у Козятині мало не зґвалтували 13-річну дівчину. Правопорушення хотів скоїти місцевий підліток, 15-річний юнак.

Все сталося на добре відомій у Козятині зоні відпочинку «Талимонівка». До тамтешньої водойми ввечері прийшла місцева компанія молоді. Вони сиділи, відпочивали. Всі між собою добре знайомі. В якийсь момент 15-річний парубок з 13-річною дівчиною відійшли від гурту. Метрів за 100-200. У поліції додають — він був у стані алкогольного сп’яніння. Спочатку хлопець вдарив дівчину, а потім спробував її зґвалтувати. На щастя, цьому завадили друзі, які кинулись шукати подругу.

Після того, що сталося, вони пішли з Талимонівки до знайомих. І там вже мама дівчинки побачила, що її дитина побита.  Вона подзвонила на «102».

Відео дня

Неповнолітня козятинчанка все розповіла правоохоронцям. Хлопця затримали. Йому оголосили про підозру за статтею 152 частина 4 Кримінального кодексу України «Зґвалтування» та обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на 60 діб.

Як кажуть у поліції, раніше парубок до відповідальності не притягувався. Після завершення досудового розслідування справу скерують до суду

Довідково

Стаття 152 Кримінального Кодексу України, частина 4.
Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди, — караються позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Читайте також:

Розшукують 39-річного Олександра Ігнатова. Чоловік причетний до криміналу

Поради від поліцейських, як вберегти свій меседжер від шахраїв

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (17)
  • Anna Serduk

    А чому не розказують про дівчину? Сама ж могла спровокувати і по своїй волі з ним пішла. А дивлячись на сьогоднішню молодь це не виключення.

    назар reply Anna Serduk

    Мої подруги були свідками цього інциденту та все бачили він був виновин

    Anna Serduk reply Anna Serduk

    Я ні в якому разі не захищаю хлопця. Але дивлячись на п'яну молодь в парку, на стадіоні і т.д. , то всяке може бути.

    Читач52 reply Anna Serduk

    У вас якесь  мислення минулого  і позаминулих сторічч, коли у насильстві завжди жінка винувата.  Запам'ятайте: у парі жертва-ґвалтвагик, завжди винуватий той, хто вчиняє насильство, тобто ґвалтівник, у даному випадку - це хлопеуь, який до тогож був у стані алкогольного сп'яніння, а для згідно Закону  це факт не пом'якшуючий, а навпаки.



    Добре, що батьки дівчини не стали замовчувати  спробу зґвалтування і вчасно друзі втрутились. Дівчині бажаю якнайскорішого психічного і фізичного відновлення
  • Anastasiia

    Хай скажуть ім'я і покажуть фото цього довбня, раптом не ув'язнять, то щоб люди знали, а дівчата були обережні і оминали десятою дорогою.

    [?] reply Anastasiia

    Ви думаєте він після цього буде ходити і на дівчат кидатися?

    Anastasiia reply [?]

    Все може бути. Багато злочинців вчиняють злочини повторно 🤷‍♀

    cp_f0x™ reply Anastasiia

    Не мають права показувати фото та ім'я

    Anastasiia reply cp_f0x™

    На жаль
  • .

    Де куплено
  • .

    60 діб до суда

keyboard_arrow_up