Стадіон в Глухівцях Козятинського району 18.04.2017р.

Стадіон в Глухівцях Козятинського району 18.04.2017р.

Глуховецька селищна рада Козятинського району Вінницької області відчужила в межах села землю на користь Каолінкомбінату. Земля вартістю десятка мільйонів гривень без тендеру, конкурсу, обговорення в громаді — за два мільйони гривень.

Перед цим дружина місцевого Бонза  (здогадайстесь самі) задекларувала мінус 67 тисяч гривень у вигляді кредиту. В цьому році — плюс один мільйон гривень.

 

Правда є єєєєєєєєєєєєєєєєєєєєє?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • козятинець

    Амонс працював в Англії.З іншими людьми копав ямки під стопчики.Є свідки
  • Влад Лісовий

    По результатам спецоперации, которую проводили сотрудники Департамента защиты экономики Нацполиции совместно с Главной военной прокуратурой ГПУ и Службой безопасности Украины, было сообщено о подозрении в организации преступной организации экс-заместителю прокурора Ривненской области и старшему оперуполномоченному по особо важным делам отдела контрразведки управления Службы безопасности Украины в этой же области, а также еще 29 лицам, которые причастны к незаконной добыче янтаря. К настоящему моменту уже вынесено 25 обвинительных приговоров, которые вступили в законную силу. Еще шесть фигурантов и их адвокаты знакомятся с материалами уголовного производства, которые им были предоставлены прокуратурой 14 февраля текущего года. Среди них, кроме упомянутых прокурора и подполковника СБУ, бывший начальник Дубровицкого отделения Сарненской прокуратуры, следователь Ривненского городского управления Национальной полиции, экс-руководитель Сарненской прокуратуры и бывший работник Управления по борьбе с организованной преступностью МВД. Источник: http://censor.net.ua/r436579

    козятинець reply Влад Лісовий

    Спитай любого а можна за десять років накопати ямок щоб настригти мільйон гривен.Навіть в Англії.
  • Анонім

    цей злочин  скоєний за участю  репалихи із земельного агенства
  • Анонімович Анонім

    Чоловік продав землю т є голова селищної ради за це отримав винагороду є з кого брати приклад мафік постійно крав та краде у держави у людей у фермерів  оркуші це по цимбалах бо сам взяв взятку через це мовчить нехай крадуть та красти нам не заважають!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up