Щоб не ходити у Пенсійний фонд — зареєструй там свій мобільник

Щоб не ходити у Пенсійний фонд — зареєструй там свій мобільник

Як полегшують життя пенсіонерів

За допомогою мобільних СМС-повідомлень пенсіонери можуть дізнатися про тривалість свого страхового стажу, суму призначеної пенсії, дату її виплати, результати проведеного перерахунку пенсії, про здiйсненi утримання з пенсійної виплати, про припинення чи поновлення виплати пенсії. Застраховані особи зможуть довідатися про сплату страхових внесків та зарахування періодів страхового стажу, що дасть змогу контролювати доброчесність свого роботодавця. Досить тільки надати у фонд вiдповiднi контактні дані мобiльного зв’язку та згоду на отримання СМС-повiдомлень вiд Пенсiйного фонду.

Також є можливість реєструватися користувачами електронних послуг веб-порталу Пенсійного фонду України, щоб мати доступ до даних, які містяться в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, володіти інформацією щодо пенсійного забезпечення та сплачених страхових внесків.

Особи, якi користуються послугами ВЕБ-порталу за допомогою електронного цифрового пiдпису, мають можливiсть замовити послугу СМС-iнформування безпосередньо на порталi, не звертаючись до управління.

Відео дня

Адреси відділів обслуговування громадян: Козятинський відділ обслуговування громадян – м. Козятин, вул. Винниченка, 56. тел. 2-02-32; Калинівський відділ обслуговування громадян – м. Калинівка, вул. Вадима Нестерчука, 24. тел. 4-06-55, відділи працюють з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, п’ятниця з 8.00 до 15-45.

Софія ШЕВЧУК

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up