Перед зимою знов коситимуть траву майже за півмільйона

Перед зимою знов коситимуть траву майже за півмільйона
  • Щомісяця ми готуємо огляд найдорожчих закупівель управлінь та відділів міської ради у системі «Prozorro».
  • Найдорожчим тендером липня був ямковий ремонт вулиці Героїв Майдану. Натомість найдорожчий тендер вересня — косіння трави та видалення порослі майже за півмільйона гривень.
  • Що замовляли у перший місяць осені — читайте в нашій публікації

Вересень — це початок нового навчального року. Тож наш огляд відкриває харчування. Та якщо ви одразу подумали про школи, то це не так, тому що йдеться про дитячі садочки. Управління освіти та спорту замовило у підприємця з Хмільницького району півтонни курячих стегон. Вартість угоди — 55,9 тисячі гривень. І це не єдина закупівля, яка стосується продуктів харчування. Із тим же підприємцем уклали договір на постачання 300 кілограмів філе хека. Загальна вартість цього договору становить 64,4 тисячі гривень. Обидві угоди діють до кінця року.

Восени стартує не лише навчання, а й опалювальний сезон. Щоправда, не у вересні, але ж готуватися до нього починають заздалегідь. Минулого місяця виконавчий комітет Козятинської міської ради уклав угоду із «Нафтогаз трейдинг» на постачання 3,8 тисячі кубометрів газу. Загальна вартість договору — 62,9 тисячі. Блакитне паливо замовили до кінця поточного року.

Якщо до старту опалювального сезону ще треба трішки почекати, то сутеніти за вікном вже почало раніше. І це принесло нові клопоти — потрібно раніше вмикати вуличне освітлення. На деяких ділянках ліхтарі не працюють, тому часом доводиться ходити в темряві. Втім, вуличне освітлення візьмуться лагодити. 

Відео дня

У перший день вересня Управління житлово-комунального господарства уклало договір на поточний ремонт вуличного освітлення на Склярова. Вартість угоди — 75,8 тисячі гривень. Підписали також договір на ремонт вуличного освітлення на вулиці Депутатській. Він обійдеться нашій громаді у 77,2 тисячі гривень. Лагодитимуть ліхтарі та дроти і на Зоряній. Вартість цієї угоди — 98,5 тисячі гривень. А найдорожче нам коштуватиме поточний ремонт вуличного освітлення на Довженка — 105,9 тисячі гривень. Усі ці договори уклали із комунальним підприємством «Чисте місто». Додамо, що це не всі вулиці, на яких ремонтуватимуть освітлення. Решта просто не потрапила до нашого огляду, адже, нагадаємо, ми розповідаємо про найдорожчі закупівлі.

Купували минулого місяця також пальне. Управління освіти та спорту замовили 1500 літрів дизельного палива в компанії «Укрпетролцентр». Загальна вартість угоди — 81 тисяча гривень. Однак самих документів у системі електронних закупівель немає.

А ми повільно підійшли до однієї з найдорожчих закупівель вересня. Відділ культури замовив поточний ремонт клубу у Сигналі. Договір уклали із підприємцем із Львівської області. Вартість угоди — 199,1 тисячі гривень. Однак самих документів у системі електронних закупівель також немає.

Найдорожчий тендер вересня стосується благоустрою. Управління житлово-комунального господарства замовило послуги з покосу трави та видалення порослі на території Козятинської громади. Договір уклали із «Чистим містом». Вартість угоди — 439,5 тисячі гривень. Відповідно до документів, до 31 жовтня мають не лише покосити траву, а й підрізати кущі. Додамо, що це вже вдруге за декілька місяців управління ЖКГ замовляє подібні послуги — попереднього разу угоду укладали у червні і тоді вона коштувала на декілька тисяч гривень дешевше.

 

Читайте також:

Розпочався фінансовий аудит Козятинської громади

Виконання бюджету громади за перше півріччя 2023 року: звіт Єрмолаєвої

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (14)
  • Галя Моисеенко

    Ті , хто краде , бере хабарі під час війни , - нічим не кращі тих ,
    хто крав унітази і труси ! ! !
  • Олександр Шумський

    Боюсь подумати скільки коштуватиме прибирання снігу в зимку

    Yuliya Mishchenko reply Олександр Шумський

    Олександр Шумський приблизно, як кілька нових  тракторів в хазяйство Танюхи!

    Геннадий Ткачук reply Олександр Шумський

    Олександр Шумський а ви не думайте ,їм треба думати ,бо снігу не буде …Але може хтось і не допрацювати до першого снігу
  • Aleksandr Remenyuk

    🤡
  • Владислав Кірган

    Надактуалбга задача - за скаженв грлші косити траву, яка сама скоро загнеьься!

keyboard_arrow_up