Пальне, крупи і проєкти на воду — що замовляла міська рада в березні

Пальне, крупи і проєкти на воду — що замовляла міська рада в березні
Фото ілюстративне
  • Перший місяць весни видався найекономнішим з початку року — жодних мільйонних закупівель.
  • Що замовляли за бюджетні гроші в березні — розповідаємо у нашому щомісячному огляді закупівель

Найменше угод уклало Упраління житлово-комунального господарства — лише чотирнадцять. Перша закупівля березня — 112 банерів за 54 432 гривні. Також замовляли проєктно-кошторисну документацію, обстеження території, канцтовари, електричний лічильник, техніку, послуги з передавання даних, товари для ремонту. 

Управління соціальної політики впродовж минулого місяця провело 16 закупівель. У перший день березня структура замовила пакети програмного забезпечення для фінансового аналізу та бухгалтерського обліку. Вартість закупівлі 3 888 гривень. Також купували інші програми для роботи, канцтовари, медалі та замовляли організацію поховань загиблих на війні Героїв. 

Відділ культури у перший день березня також придбав програмне забезпечення для фінансового аналізу та бухгалтерського обліку за тією ж ціною — 3 888 гривень. Окрім цього замовляли інше програмне забезпечення, квіти, ремонт техніки, продукцію для гігієни і прибирання, аранжування фонограми музичного твору, сантехнічні матеріали, коровай, світильники. Загалом за березень відділ культури підписав через систему електронних закупівель «Prozorro» 22 угоди.

Відео дня

Перша закупівля виконавчого комітету у березні — два лічильники електроенергії загальною вартістю 2 735 гривень. Також виконком замовляв минулого місяця канцелярію, технічне обслуговування службового авто, техобслуговування і ремонт системи відеоспостереження, ремонт оргтехніки, грамоти, марки, необхідне для роботи програмне забезпечення, воду і засоби гігієни. Загалом за березень 25 закупівель.

Традиційно найбільше угод уклало управління освіти та спорту — 92. Перша закупівля березня — апаратура для лічильника, яку замовили за 3 558 гривень. Також управління освіти та спорту замовляло встановлення лічильника, купувало продукти харчування, подарунки, матеріали для прибирання, ремонт, техобслуговування, а також запчастини для транспортних засобів, пальне, техніку, товари гігієни, матеріали для будівництва і ремонту, сантехнічні матеріали, медогляди, програмне забезпечення, хімічну продукцію, питну воду, комунальні послуги та послуги з передачі даних.

Про найдорожчі закупівлі міської ради у березні розповімо згодом.

 

Читайте також:

Виділили гроші на ремонт КТ-апарату, але й посперечалися

Скільки нам вартує утримання автомобілів міської ради?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up