Екзотичні дерева і борщовий набір — огляд найдорожчик закупівель Козятинської міської ради у червні

Екзотичні дерева і борщовий набір — огляд найдорожчик закупівель Козятинської міської ради у червні
У червні ЖКГ купило 19 катальп, які коштували 85,5 тисяч гривень
  • Найдешевша закупівля минулого місяця — дюбелі, за які відділ культури заплатив 14 гривень.
  • А якими були найдорожчі закупівлі управлінь та відділів міської ради в червні — розкажемо вам просто зараз

Відкривають наш ТОП-10 дитячі шафи, які придбало Управління освіти та спорту. За три одиниці меблів структура заплатила 25 500 гривень. Договір уклали із підприємицею з Вінницької громади. Однак самих документів у системі електронних закупівель «Prozorro» немає. Припускаємо, що одна шафа могла коштувати приблизно 8 500 гривень.

І як у нашому рейтингу без продуктів харчування? Управління освіти та спорту замовило для дитячих садочків міста 300 кілограмів бананів та 400 кілограмів яблук. Торги були відкритими, брало участь три учасники. Угоду на 27 тисяч гривень уклали із компанією «Країна вільних». Із цією фірмою Управління освіти та спорту співпрацює тривалий термін. Відповідно до умов договору, кілограм бананів коштуватиме 66 гривень, а яблук — 18.

Це не єдині продукти харчування, які потрапили до нашого ТОП-10, адже замовляло Управління освіти та спорту ще й «борщовий набір»: моркву, капусту, буряк та цибулю, всього по 400 кілограмів. Два претенденти виявили бажання брати участь у торгах. Ппереможцем стала вищезгадана «Країна вільних», позаяк запропонувала нижчу ціну. Відповідно до умов договору, найдорожче коштуватиме морква — 42 гривні за кілограм, буряк та цибуля в одній ціні — 21 гривня за кілограм, а капуста — 12 гривень за кілограм. Загальна вартість угоди — 38,4 тисячі гривень.

Відео дня

Придбало Управління освіти та спорту також 28 мультиварок. Угоду на 43,4 тисячі гривень уклали із вінницькою підприємицею, однак самого договору у системі електронних закупівель «Prozorro» немає, лише зазначено, що мультиварки — це подарунки. Виходить, що одна мультиварка коштувала приблизно 1 550 гривень.

Ремонтуватимуть систему киснепостачання

Попри те, що червень видався доволі дощовим, той місяць не оминули ямкові ремонти. Управління житлово-комунального господарства замовило поточний ремонт вулиці Григорія Сковороди, що на ПРБ. Угоду на 66,7 тисяч гривень підписали із підприємством «Ак-Інвестбуд». Нагадаємо, це саме та компанія, яка робила ямковий ремонт на вулицях Козятина у попередні місяці. Відповідно до дефектного акту, мали залатати 61 квадратний метр асфальту. Ремонт мав завершитися до 30 червня 2024 року.

Зовсім скоро у Козятинській громаді може побільшати екзотичних дерев: Управління житлово-комунального господарства придбало 19 катальп сорту Nana. Угоду уклали із підприємицею з Липовця, яка спеціалізується на наданні ландшафтних послуг. Коштуватимуть дерева 85,5 тисяч гривень. Одна катальпа, відповідно до договору, вартує 4 500 гривень.

Також Управління житлово-комунального господарства замовило проектно-виробничому архітектурно-планувальному центру Козятинської міської ради проєктно-кошторисну документацію на ремонт системи киснепостачання у Козятинській центральній районній лікарні. Вартість договору — 94,3 тисячі гривень.

І знову про дороги

Ми повільно підійшли до трійки лідерів і цього разу у нас знову дороги. Управління житлово-комунального господарства замовило поточний ремонт вулиці Привокзальної. Договір підписали із «Ак-Інвестбуд». Вартість угоди — 126,9 тисяч гривень. Відповідно до дефектного акту, мали залатати 121 квадратний метр. Однак у дефектному акті чомусь вказана вулиця Ярослава Мудрого.

Трохи дорожче, а саме 131,1 тисячу гривень коштував поточний ремонт вулиці Довженка, який, до речі, фігурував у соцмережах. За ці кошти також мали полагодити 121 квадратний метр дорожного полотна. Управління житлово-комунального господарства підписало угоду із тою ж таки «Ак-Інвестбуд».

Найдорожча закупівля червня — поточний ремонт вулиці Космонавтів, що у Сигналі. Угоду підписали із «Ак-Інвестбуд». Відповідно до дефектного акту, там мали залатати 217 квадратних метрів дороги. Це коштувало Козятинській громаді 197 тисяч гривень.

 

Читайте також:

Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Таня Янковчук

    Краще було забрати ті старі берези  що біля школи там страшно біля них проходити, ні треба екзотичні дерева придбати , щоб відмити кошти.
  • Ihor Kozachok

    Краще асфальт поклали екзотичний.
  • Сергій Сиваківський

    Дерева гарні, приємно бачити)
  • удача завжды

    посадити це  одне.....потрібно за такими  деревами   догляд ..обрізка  верхушки.....листя у них  широке  та дуже  густе......стовбур  дерева  тонкий.....великий  шквал  вітру  може іх поламати  та  похилити в  інший  напрямок....

keyboard_arrow_up