Трофей у водокачці, аварійна береза та порушниця правил дорожнього руху

Трофей у водокачці, аварійна береза та порушниця правил дорожнього руху
  • Періодично ми об’їжджаємо околиці нашого міста і сусідніх громад
  • в пошуках цікавих фото. Цього разу до збору інформації долучились люди. Вони сказали нам координати цікавих і не
  • зовсім цікавих кадрів.

Перше фото ми зробили у Іванківцях біля пам’ятника загиблим воїнам в Другій світовій війні. В людей існує думка, що коли міська рада пам’ятник загиблих воїнів демонтує, новий не буде будувати. Тому що не буде на це коштів. А реставрацію зробити буде дешевше. Селяни не проти щоб вирішити це питання на сході села.

Наступне фото за викликом ми зробили на вулиці Мазепи, де росте висока береза. Мешканці вулиці думали, що її зріжуть коли різали берези біля 5-го ліцею, але та береза за територією навчального закладу і її комунальники залишили. Тоді мешканці вулиці звернулися до підприємства «Чисте місто» щоб вони зрізали березу, яка має нахил на багатоквартирний і приватний будинок. З слів мешканців вулиці комунальники приїхали, постояли біля берези та й поїхали. Аварійна та береза чи ні можуть визначити лісопатологи. Але береза та ще й нахилена на дитячу гірку.

Відео дня

Третє фото за викликом ми не робили. Там мова йшла про приміщення, яке давно зруйноване і заросло бур’янами. Мова йде про колишню аптеку районної лікарні, яку було переобладнано у підлітковий кабінет військового обліку. Не на часі таке фото та ще й з прив’язкою до місцевості. А валиться воно, тому що пустує. В українців є приказка що «будинок тримає глина й Марина». «Марина» пішла, то й сиплеться стареньке приміщення.

Поскаржилися нам бабусі дітей школярів на незадовільний стан дороги на вулиці Чумацький шлях. Кажуть коли був наш депутат Олександр Євтушок, він замовляв грейдер і дорогу рівняли. 

— Євтушок на фронті дорогу рівняти більше нікому, а тудою діти йдуть до ліцею, — кажуть місцеві мешканці

Погана дорога на вулиці Грушевського в тому плані, що будівельники новобудови перекрили тротуар, як небезпечну зону. А всім відомо, що в дощ і після дощу навпроти суду велика калюжа і мешканцям, а може й гостям міста доводилось йти між автівками по проїжджій частині. Ми побували за вказаною адресою, але тротуар там вже був розблокований.

Погана дорога на вулиці Князя Святослава. Три калюжі, як три богатирі. Тільки не смішно самим мешканцям вулиці, коли після проїзду вантажівки брудна вода у їх подвір’ях.

Скільки не були у Непедівці, цей куточок дивовижної природи завжди відзначиться якоюсь новинкою. От і цього разу ми побачили збудований млин. Відкрили його 9-го травня на храмове свято.

ЦНАП і управління соціального захисту населення крім своєї основної роботи беруть участь в живому коридорі у дні жалоби та в озелененні міста.

Не є таємницею, що у нас є законослухняні водії і не зовсім. На вулиці Героїв Майдану водійка так поспішала зайняти вільне місце на автостоянці біля міської ради, що підрізала дорогу велосипедисту, який ледве уникнув контакту з іномаркою. На питання до порушника правил дорожнього руху «де так вас навчили їздити» вона зухвало відповіла «де мене вчили, там мене вже немає» і пішла з подругою у магазин. Заяву в поліцію велосипедист не писав. Зробив фото автівки, в яку ледве не в’їхав і передав його стражам порядку, щоб вони провели з порушницею дорожніх правил роз’яснювальну роботу. Ситуація була такою: якби під час віражу велосипедиста його обганяла інша автівка, він би створив аварійну ситуацію для транспорту, який рухався за ним. На щастя все минулося. Велосипедиста вразило не саме порушення правил дорожнього руху, а що водій в тому епізоді скоріше всього віднесла себе до категорії мажорів яким все дозволено і вибачитися за скоєне не потрібно.

Останнім нашим фото було пластикове відро у водоймі водокачки.

В середині спортивної бази затишно і прибрано, а на місточку плаває те, що самі ж накидали. Хотілося нашу фотосесію завершити на позитивній ноті та трохи не склалося.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Елена Шацкая

    Вказане дерево береза вже комісійно обстежене і пройшло процедуру на видалення.

keyboard_arrow_up