Поламана лавка, песик на снігу та згарище на Європейському

Поламана лавка, песик на снігу та згарище на Європейському
  • Козятин у фото. Періодично ми об’їжджаємо наше місто і його околиці в пошуках цікавих фото
  • . Цьго разу під приціл камер потрапила дорога з перешкодами, забитий гіллям
  • канал стічних вод та згарища на масиві Європейський

Перше фото ми зробили на перехресті вулиць В’ячеслава Чорновола та Польової. Не так давно на тому перехресті стався прорив водогону. Працівники водоканалу трубу полагодили, а комунальники, щоб не розносилося болото, канаву поверх землі щебнем засипали. Земля на місці ремонтних робіт з кожним днем просідає і поки цей клаптик дороги заасфальтують, водії повинні знати, що там яма і берегти ходову свого авто.

Нещодавно товариство мисливців повідомляло, що в нашій громаді стали менше палити суху траву. Але зовсім без цього не обходиться. На масиві Європейський помітили згарище залишків рослинності і пошкоджені вогнем стовбури горіхів.

Відео дня

На зупинці громадського транспорту «Провулок Луговий» комусь чимось завинила лавка. Шкода, тому що це не тільки лавка, а й пам’ятка про місцеві вибори 2015.

Третє фото ми робили по виклику. Мешканці вулиці Південної скаржаться, що минулої весни вони всі гуртом наводили красу біля стічного каналу, що впадає у Водокачку. 

— Минулої осені хлопці, що виграли тендер на обрізку дерев, сім дерев спиляли, підігнали трактор з причепом і так все й покинули, навіть дров не забирали, — говорили мешканці вулиці Південна. — Стовбури дерев у воді. Гілля, яке тонше, місцеві пиляли і як дрова додому забрали. Ми б хотіли там порядок навести, щоб цей канал знов виглядав красиво тільки за найбільшого бажання ми не в силах впоратися з тими стовбурами дерев.

Від каналу Водокачки поїхали на вулицю Володимира Великого. Ще колишній начальник по ЖКГ Андрій Корнійчук обіцяв, що відкриті люки біля опорного ліцею закриють. Не закрили і невідомо, коли це станеться.

Березень з лютим помінялися місцями. Лютий був теплим, а березень — примхливий з частими змінами погоди.

На вулиці Довженка на снігу, скрутившись у клубочок, мирно спав песик. Ми дістали фотоапарат, а чотирилапий, мабуть, подумав, що йому їсти принесли. Коли відчув, що помилився, всівся на снігу. Щоб не було в собаки життя собачого, то треба робити притулок для тварин.

Одне фото ми зробили на полі сусідньої громади. Там щойно посіяли ярий ячмінь.

Фермери кажуть: «Земля хороша для посіву і зерно добре схоже, маємо одну проблему, що сіяти нема кому. Багато селян на танки пересіли. Сільське господарство і з такими викликами впорається, то, щоб там не було — будемо з хлібом».

Останнє фото ми зробили в день негоди, 19 березня. Водії і велосипедисти в один голос заявляють: на дорозі снігова каша, але їхати можна.

 

ВРІЗ:«Земля хороша для посіву і зерно добре схоже, маємо одну проблему, що сіяти нема кому. Багато селян на танки пересіли»

 

 

    

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Саня. Татьянчук

    Возле танка сам ішов із западного пробивав щоб вода стекла
  • Надія Кучер

    Велике прохання до журналістів,якщо пишете нові назви вулиць,то в скобках пишіть старі назви , а то люди думають де того Бандери,чи ще якісь.
  • Игорь Шпортко

    Покажіть свій приклад як ви уже достали всіх немає чим вам зайнятися самі гадите і все що ви можете зробити для нашого города.Є стаття шо забороняє фото жилезної дороги

keyboard_arrow_up