Небезпечне перехрестя і труба, яка перевіряє на міцність підборіддя перехожих.

Небезпечне перехрестя і труба, яка перевіряє на міцність підборіддя перехожих.
  • Періодично ми об’їжджаємо наше місто і його околиці в пошуках
  • цікавих фото. Цього разу під приціл наших камер потрапили тільки фото за викликом, як дорожня служба Вінницяавтодор робили
  • розмітку на Білоцерківській трасі та тротуар у центрі міста.

Перше фото ми зробили на перехресті вулиці Ярослава Мудрого і Білоцерківської траси. Група козятинських водіїв Олександр, Андрій, Артур, Ігор, Максим незадоволені поганою видимістю на перехресті. Не так давно поліцейські за власної ініціативи трохи розчистили зарослі біля цього перехрестя і видимість стала трохи кращою, але не достатньою для безпечного руху при виїзді на Білоцерківську трасу переконані чоловіки. Вони, кажуть, що порослі розрослися і ситуація на перехресті знов стала поганою. Щоб зробити поворот в сторону Білої Церкви і побачити, що там, де їде треба виїхати на середину траси. Видимості абсолютно немає. Пан Олександр розповідає, що місяців два на цьому перехресті була аварія, але пошкодження автівок було не значним, то хлопці розібралися між собою і роз’їхались. Тільки суть в тому, що винуватцем аварії буде завжди той водій, хто виїжджає з вулиці Ярослава Мудрого. Щоб стопроцентно уникнути аварії треба виходити з автівки і дивитися, що там робиться на трасі, і переконавшись, що на трасі близько транспорту немає завершувати свій маневр. По друге скоро діти підуть на навчання. Їм також, щоб переконатися в безпечності руху треба вийти на середину траси. Аварії з автівками не бажані, але то таке залізо, а діти є діти. Навів пан Олександр приклад випадку з власного досвіду. Каже— Була ситуація, що я вже виїхав на трасу і у мене летить мотоциклість. Щоб я продовжив рух він би врізався у мене. Я зупинився і мотоцикліст проскочив. З тої пори зупиняюся і продовжую рух, коли переконаний у відсутності аварійної ситуації іноді доводиться дати задню. Ось така у нас безпека руху на перехресті вулиці Ярослава Мудрого з Білоцерківською трасою сказав пан Олександр.

Друге фото за викликом, як кажуть і смішно, і грішно.

Відео дня

Наш земляк пан Семен ходив цим переходом у темну пору доби, як він каже —мільйон разів. Знав, що є там на переході труба, а останнього разу коли йшов на передку врізався у неї підборіддям так в очах зірки замерехтіли. Напишіть за цю трубу нехай її господар чимось загородить звернувся до нашого щотижневика житель нашого міста.

На тротуарі вулиці Данила Галицького водії ставлять автівки. Це не подобається господарю непрацюючого магазину. На думку дозвонювачів, до нашої редакції він поклав на тротуар каміння та облив їх автомобільним маслом чи мазутом. Тут конфліктна ситуація. Ми живемо в правовій державі В таких випадках треба звертатися не до преси, а до правоохоронних органів. Це й було третє фото за викликом.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up