«Міст завалиться, як тільки зайде на нього вантажна машина

«Міст завалиться, як тільки зайде на нього вантажна машина
  • Минулого тижня до редакції газети «RIA-Козятин» звернулися мешканці мікрорайону Водокачка. Вони в черговий раз через газету хотіли нагадати владі,
  • що через аварійний міст на греблі Водокачки недалеко до біди.
  • Одразу після повідомлення ми зателефонували заступнику міського голови по ЖКГ Івану Вовкодаву. 

Минулого тижня до редакції газети «RIA-Козятин» звернулися мешканці мікрорайону Водокачка. Вони в черговий раз через газету хотіли нагадати владі, що через аварійний міст на греблі Водокачки недалеко до біди.

Одразу після повідомлення ми зателефонували заступнику міського голови по ЖКГ Івану Вовкодаву. 

Відео дня

— Замовляємо проєкт. Була сесія, на якій депутати міської ради затвердили програму і виділили кошти. Зараз чекаємо, щоб виконком ухвалив рішення на виготовлення проєкту. 

— Так проєктно-кошторисної документації ще немає? — уточнили.

— Так, гроші  на сесії було виділено на проєктно-кошторисну документацію, — сказав начальник ЖКГ. — Далі будемо з’ясовувати вартість ремонтних робіт. 

У перший день календарної весни ми поїхали до місточка старої Водокачки. Через воду, що текла під греблею, ми не змогли добратися в середину споруди. Та з того ракурсу, куди добралися, видно, що майже половина середньої колони висить у повітрі, а частиною, яка ще має опору, пішли тріщини. Звичайні перехожі хитають головами.

— Не дай Бог сюди заїде вантажна машина, цей міст завалиться, — каже пан Станіслав. — Ви за цей міст стільки пишите, а наша влада палець об палець не хоче вдарити. 

Спробували заперечити мешканцю цього мікрорайону з 40-літнім стажем, що дивився місток начальник ЖКГ і вже проєкт ремонтних робіт мають замовити. 

— Неправда, —  каже 63-річний чоловік. — Вас я тут вже мабуть раз п'ятий бачу, а його ні разу.

— Щоб начальник ЖКГ їздив до місточка велосипедом, ви б і його тут точно бачили. 

— Я теж люблю жартувати, можливо я не бачив, так побачив би хтось інший. А коли ніхто не бачив, значить тут нікого не було, — стояв на своєму пан Станіслав.

Тим часом підійшли Григорій і Андрій. 

— Ви дивіться, який тут молоді хлопці порядок навели, розчистивши порослі. А гілля і досі лежить і нікому до нього немає діла. Ще при Корнійчуку міська рада хвалилася, що придбали машину, яка дробить гілля. Де та машина? — запитує Григорій. — Показали, що купили, і сховали її на декілька літ. 

— Немає там ніякої машини, щоб вона була, то це гілля тут не лежало б, — висловив свою думку Станіслав. 

— Ви їм за наш аварійний міст кожного номера нагадуйте. Коли завалиться, то тоді будуть винного шукати, — сказали чоловіки, на тому й розійшлися.

 

   

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анна Веремій

    Навіщо
    Голова громади яка за  свій період не проявила себе як керівник беремо приклад з громади Глухівці дієвий господар
  • Olga Timoshuk

    Проект.. депутати...  за... проти... і по кругу!

keyboard_arrow_up