Козятин у фото: криниця з годинником, кіт-симпатюля, та щасливі гості нової сім’ї

Козятин у фото: криниця з годинником, кіт-симпатюля, та щасливі гості нової сім’ї
  • Періодично ми об’їжджаємо наше місто в пошуках цікавих фото.
  • Цього разу під приціл наших камер потрапили чоловік, що дрімав на трубі теплотраси, ямковий ремонт дороги працівниками сумнівної фірми та спеціалісти цегельної мозаїки

Цього разу наш пошук почався з не зовсім цікавого фото. На трубах поки не діючої тепломережі вмостився на відпочинок молодий чоловік.

Можливо хтось з наших земляків признає свого родича, чи сусіда — протягніть руку допомоги, адже йому ще жити і жити.

Відео дня

На вулиці Князя Святослава (колишня Підгорбунського) нам довелось зробити три фото. Перше — провалений люк з зеленою гілкою. Друге — це коли відремонтований люк, щоб на нього ніхто не наїхав був накритий балією. Третє фото — це вже продукт кінцевого результату.

В дворі 15-17 вулиці Героїв Майдану помітили кота, який пильно розглядав своє зображення на склі іномарки. Кіт довго не міг повірити, що він такий самий красень, як і автівка. Після фотосесії ми його покликали, тільки не відомо чи перестав він дивитися у дзеркальне скло на наше прохання чи він знає, що він кіт і робить те, що йому хочеться.

З іншої сторони будинку на вулиці Героїв Майдану йшла підготовка закладки свіжого асфальту ямкового ремонту вулиці. Як його мали робити, було в окремій нашій публікації. Дорожники після втручання в процес преси ніби все зрозуміли і припинили робити ямковий ремонт по воді. Тільки коли ми поїхали вони продовжили роботи, після яких гроші громади будуть викинуті на вітер. А у влади хочеться запитати — це ці найкращі, що виграли тендер?

На вулиці Чумацький шлях (колишня Мічуріна) мешканці будинку на прибудинковій території заклали дорожню впадину відходами цегли. Зробили на своєму подвір’ї кольорову вставку, зробили її наче спеціалісти плиточники.

Подібна вставка була на проїжджій частині перехрестя вулиць Довженка і Єдності (колишня Катукова). Тільки під колесами транспорту вона довго не прослужила. Половина цегляної вставки ще тримається, друга її частина вже пішла в небуття. Що там буде коли вся цегла рохсипиться, нам не відомо. Знаємо тільки, що дорожній знак ремонтні роботи, який поставили у яму після того, як туди вскочила пані Люба на скутері, ще досі стоїть на узбіччі дороги, але не будемо думати за неприємне.

На вулиці, яку вже переіменовано, але на прохання жителів, які хочуть своїй вулиці дати ім’я Героя України, ми помітили криницю з годинником. Біля криниці жителі вулиці побудували альтанку. У них там все за графіком, а годинник повісили на криниці.

Біля місцевого РАЦСу ми зустріли нову щасливу сім’ю. На цій позитивній ноті ми й завершили нашу прогулянку в пошуках цікавих фото

Читайте також:

Ідучи вулицею Героїв Майдану перехожі потрапляють під водні феєрверки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up