Яма з водою на вулиці Грушевського не вписалася в 645 м.кв ремонту

Яма з водою на вулиці Грушевського не вписалася в 645 м.кв ремонту
  • У Козятині триває сезон ямкового ремонту. Останній раз ми зустрічалися з працівниками ремонту доріг вечірньою порою
  • минулої суботи на вулиці Грушевського, коли стрілки годинника звернули на 20-ту. Приїхали вони після ямкового ремонту на
  • вулиці Незалежності і почали латати дорогу від перехрестя з вулиці Князя Святослава до перехрестя вулиці Пилипа Орлика

 Від «хитрого базарчика» до перехрестя з вулицею Орлика вони залатали дорогу минулої п’ятниці після дощу. Видули потоком повітря воду з лунок і продовжили роботу у суботу. 

У поле зору потрапила яма, наповнена водою і не була вирізана фрезою. Нас біля калюжі помітив майстер фірми з ремонту доріг.

— На цей раз задоволені ремонтом дороги? — запитав він журналіста.

Відео дня

— Чим завинила ця яма з водою, що не потрапила до переліку, коли нарізали на вулиці Грушевського дорожні карти? 

— Ми отримали замовлення на 645 м кв. Протяжність вулиці Грушевського два кілометри. Ширина проїжджої частини дороги 9 метрів. Вибирали найбільші ями, більше нічого не можу додати, — відповів майстер підприємства з ремонту доріг.

Були в нас питання по іншій частині вулиці, але вони не до дорожників. Грушевського — одна з центральних вулиць міста, але частина її досі не заасфальтована. Від вулиці Куликівського до вулиці Тиха (колишня Шмідта) є тверде покриття і там проводяться час від часу ремонти дороги. Від вулиці Тихої до провулку Героїв Майдану ями на дорозі, які мешканці вулиці самі чим можуть, тим і «латають», а в дощову погоду рідко кому вдається перестрибувати суцільні калюжі. Тож людей, що живуть на незаасфальнованій частині вулиці Грушевського, цікавить, коли ж нарешті і в них буде нормальна дорога.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Galina Galina

    Це знущання над нами,а не ремонт.
  • Лариса Щербатюк

    Ламати - не будувати !
  • Людмила Пирогова

    Вписалися в кармани все точно бебід і кредіт
  • Oieg Oieg

    Який мер такий і ремонт

keyboard_arrow_up