В ДТП на вулиці Незалежності постраждали тільки залізні коні

В ДТП на вулиці Незалежності постраждали тільки залізні коні
  • Аварія сталася у четвер на вулиці Незалежності приблизно 11.05–11.10 Водій Жигулі 7-моделі їхав вулицею Незалежності в сторону «танка» З провулку Вадима Наумова різко виїхав на головну
  • вулицю водій «Опеля» Перед пішохідним переходом водій іномарки різко затормозив, щоб пропустити пішоходів і в цей момент його наздогнав водій також іномарки близького зарубіжжя
  • — «Жигулі»

В результаті контакту автівок у «Жигулі» пошкоджена фара, сигнал повороту, решітка радіатора. У «Опеля» тріщина заднього бампера.

У ДТП дуже рідко побачиш, коли обидва водії визнають свою провину. Водій «Жигулі» знає, що він не розрахував дистанції з автівкою, яка їхала попереду нього. Водій «Опеля» знає, що якби він пропустив «Жигулі» коли ще рухався другорядною, то аварії могло взагалі не бути.

Відео дня

Водій «Опеля» викликав наряд патрульної поліції. Приїхавші стражі порядку на дорозі з’ясували обставини аварії, встановили знак аварійної зупинки, зробили заміри автівок відносно дороги.

Коли слідчі дії з автівками завершились ми звернулися до патрульних, щоб вони прокоментували ситуацію.

—У ДТП ніхто не постраждав. Дрібні пошкодження отримали автівки. ДТП оформлено за європротоколом.так вирішили обидва водіїв сказав поліцейський. Ще ми поцікавились у одного з водіїв, за яких обставин може, складатися європротокол. Відсутні травмовані чи загиблі, не завдано матеріальної шкоди третім особам, учасники ДТП мають дійсні поліси обов’язкового страхування, між учасниками ДТП досягнуто згоди щодо всіх обставин пригоди, водії-учасники ДТП перебувають у тверезому стані. Коли всі процедурні питання були вирішені Водій «Опеля» зателефонував, щоб зняли виклик поліцейських на ДТП  і обидві автівки своїм ходом покинули місце пригоди.


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Микола Олександрович

    автобляді повинні страждать

keyboard_arrow_up