Скинуте на дорогу гніздо не забирають, а від нього йде сморід

Скинуте на дорогу гніздо не забирають, а від нього йде сморід
  • Хатинка пернатих у селі Козятині коротила дроти електроліній і його енергетики скинули з електроопори.
  • Гніздо в розібраному вигляді — це велика купа сміття, яке у міській раді обіцяли
  • вивезти, але щось пішло не так.

 Частина сміття від гнізда потрапило на проїжджу частину дороги, а оскільки та ділянка дороги вузька, то при зустрічному транспорті водії, які їдуть в село Козятин, не мають змоги скерувати автівку так, щоб не проїхати по купі.

 За 16 років існування гнізда, чого лелеки туди тільки не наносили. Щось у гнізді згнило, щось ще було на стадії розпаду і все це смердить.

Розповідає найближча сусідки лелечої пари пані Світлана.

Відео дня

— З вивозом сміття від скинутого гнізда обіцяли допомогти у міській раді. Що там сталося, я не знаю. Терпець у мене увірвався, коли біля купи хмизу двічі проїхав трактор з причепом, який забирає сміття. Я зателефонувала у екологічну службу у Вінницькій області та не змогла туди додзвонитися. Зателефонувала на гарячу лінію. Там відповіли і дали інший номер телефона, за яким треба було звернутися. За вказаним номером мене переадресовували на інший номер телефону і за телефоном гарячої лінії 1545 мене вже вислухали по суті. Сказали, що направлять лист козятинському міському голові і тоді мені дадуть відповідь, — розповідає пані Світлана, біля двору якої жили лелеки. — Захотіли енергетики зняти гніздо — немає питань. Але ж навіщо мені купа сміття під моїми воротами? Ще сонце по-справжньому не пригріло, а біля цієї купи вже чутно, як у курнику. Кожен день по 2-3 рази підмітаю, бо на нього заїжджають автівки і воно розноситься по дорозі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Татьяна Климчук

    Лелеки прилетіли,а хатинки нема.
  • Ігор Чмерук

    І розминутися з зустрічними автівками ускладнено.

keyboard_arrow_up