«Пишіть, що погано їздимо, то буде менше гріха, коли покинемо»

«Пишіть, що погано їздимо, то буде менше гріха, коли покинемо»
  • Минулого тижня на гарячу лінію газети «RIA-Козятин» звернувся чоловік, який повідомив, що автобус сполученням Козятин-Вівсяники ходить не за графіком. «Їздять, як хочуть, то є автобус, то нема», — обурювався наш читач.  

Аби з'ясувати, з якою громадою укладав договір на перевезення пасажирів перевізник,

ми звернулися до управління ЖКГ нашого міста. Там пояснили, що маршрути між громадами прерогатива району.

Спробували зателефонувати у Хмільник, але в район не змогли додзвонитися. Необхідну інформацію нам надали на центральній автостанції. Там розповіли, що автобус курсує за графіком і станом на 12-у годину 15 січня водій вже зробив два рейси. Зазвичай за кермом сам перевізник Анатолій Сульжук, але в цей день на маршруті інший водій.

Відео дня

— Відправляється автобус від магазину «Пан-економ» і з водієм, який підміняє пана Анатолія, можна зустрітися на автобусній зупинці. Він о 14 годині буде робити останній рейс на Вівсяники, — пояснили нам на автостанції.

До чотирнадцятої години у нас ще було багато часу і ми пішли займатися іншими справами. День виявився настільки вдалим, що спочатку зустрілися з перевізником іншого маршруту паном Андрієм і від нього дізналися, що є можливість зустрітися з Анатолієм Сульжуком. 

— Через 20 хвилин ви можете зустрітися на зупинці автобуса Героїв Чорнобиля. Він підміняє водія на другому маршруті, — каже пан Андрій, — А що там сталося, що хочете бачити перевізника?  

— Люди скаржаться, що автобус Козятин-Вівсяники не за розкладом ходить.

— Ну не знаю, я кожного дня, коли сам на роботі, зустрічаюся з Анатолієм Сульжуком двічі, коли їдемо за своїми маршрутом і третій раз бачу його автобус, коли він робить останній рейс, а їду у рейс після обіду. Я таке бачу і знаю, —  сказав перевізник «трійки».

За хвилин 15 ми зустрілися з паном Анатолієм і повідомили йому ціль нашого візиту і про скаргу пасажира. 

Перевізник нас вислухав і сказав: «Пишіть, що погано на Вівсяники їздимо, тоді буде менше гріха в душі, коли їздити покинемо». 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (10)
  • Лариса Дворська

    Дуже вдячні,рейс хороший,встигає на Вінницьку електричку.Раніше це було неможливо.Краще подякуйте ,і було дуже добре якби добавили ще один рейс після п'ятої години,і до електрички з Вінниці і з Козятина з роботи люди змогли добиратись.

    Happy H Nappe reply Лариса Дворська

    Лариса Дворська https://t.me/+OYvUE30m32g3ZjY8

  • Игорь Ильчук

    Де дівся Козятин-Погребище,спитайте хазяїв даного маршруту.ПИТАННЯ до редакції...

    Happy H Nappe reply Игорь Ильчук

    Игорь Ильчук https://t.me/+OYvUE30m32g3ZjY8

  • Наталія Щербіцька

    Автобус їздить кожного дня та вчасно.Лише один день не доїхав до Вівсяників через замети.Водій дуже відповідальна людина.

    Happy H Nappe reply Наталія Щербіцька

    Наталія Щербіцька https://t.me/+OYvUE30m32g3ZjY8

  • Леся Місько

    Їздила не раз. Завжди вчасно приїжджає.

    Happy H Nappe reply Леся Місько

    Леся Місько https://t.me/+OYvUE30m32g3ZjY8

keyboard_arrow_up