Без резинях по вулицях не пройти: Козятин потопає у воді

Без резинях по вулицях не пройти: Козятин потопає у воді
  • Цьогорічний початок лютого зовсім не лютий, а навпаки — у повітрі вже пахне весною, а сніг стає водою. Через це козятинські дороги перетворюються в озера та океани. Причина — суцільні ями та неякісне водовідведення. А ще несвоєчасне прибирання снігу з доріг, хоч його цієї зими не так багато.
  • Ми сфотографували кілька вулиць у центрі міста, де найбільші калюжі, які неможливо перейти без гумових чобіт.

Тема стану козятинських доріг турбує кожного козятинчанина, будь він пішоходом чи водієм. Вона актуальна в будь-яку пору, а особливо взимку. То їх замело, то покрило льодом. Наразі ж їх затопило водою. І це не перебільшення. На деяких вулицях утворилися велетенські калюжі. Чого тільки варта вулиця Винниченка.

Її всі добре знають. Автіки там перетворюються на човни, а пішоходи — на плавців. Навіть жартома називають Венецією. Суцільна кальобуха, яка тягнеться майже від залізничного мосту, аж до перехрестя Січових Стрільців. 

Відео дня

Наступне озеро по вулиці Грушевського, в районі хитрого ринку. Там, де нещодавно козятинці проявили креатив і застелили вирву на дорозі килимом. На жаль, його вже не видно, потонув під водою. Трох далі, минаючи супермаркет, теж здоровенна калюжа. Подібна ситуація і на перехресті цієї ж Грушевської та Січових Стрільців. Там, пішохідний перехід, перетворився на підводний. І все це — центр Козятина.

Як не дивно, в антирейтинг підводних вулиць цього року втрапила і нещодавно відремонтована в рамках «Великого будівництва» вулиця Куликівського. Своє обурення до свіжого ремонту люди висловлюю у соцмережах

До прикладу, козятинчанка Надія Якимова написала про водойми на новозбудованій  дорозі замітку «Міліони на вітер»

«На цю дорогу витратили більше 13 000 000 грн, це ж наші з вами гроші. Чого ми маємо їхати по вибоїнах або плавати на дорогах?» — пише жінка

А ось ще один допис про Куликівську від Ігоря Поліщука: «Велике будівництво. Дійсно велике. Вражаючий ремонт дороги у місті. Міській владі та перевіркам, що приїздили — низький (читай підводний) уклін прямо на ось цьому пішохідному (ну, тобто водоплавному) переході. На розмітку не звертайте уваги, її просто змило за два з зайвим місяці».

На жаль, така ситуація не тільки у центрі Козятина. Водні вулиці є і на ПРБ, і на «тій стороні». Це велика проблема нашого міста, через яку страждають і люди, і транспорт. Хочеться, щоб наш Козятин ставав комфортнішим і щоб тут були рівні дороги та тротуари, по яких будуть ходити привітні люди (бо їхні ноги будуть сухими, а верхій одяг чистим, незаляпаним водою з калюж).

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (12)
  • Валюша Яремчук- Трачук

    І не тільки ця вулиця Сокілецька настояща Вінеція бо тут не тільки сніг тає,а і як пройде дощ то потрібно брати гумові чоботи бо не пройти
  • Читач53

    Нещодавно відремонтована в рамках «Великого крадівництва» за "новими, сучасними" технологіями вулиця Куликівського  є наглядним результатом укладання асфальту під дощем. снігом та в нічний час. Вже сьогодні під час потепління разом із снігом почав сходити і асфальт. На цей час на дорозі можна нарахувати як мінімум три десятки ямок діаметром 10-15 см.  Ще місяць такої зими  на місці цих  ямок будуть великі вибоїни і дорога стане такою як була до початку ремонту. А якщо коротко то 13 млн. грн. коту під хвіст. Козятинське "диво".а нам розказували про маленький Цюрих. Можливо після такого крадівництва у когось він і з'явився?
  • Олег Мартовицкий

    На цій вулиці кожного року така калюжа
  • Альона Шумська

    На Матросова, тоже самое!

keyboard_arrow_up