Як вибрати смартфон для роботи (Новини компаній)

Як вибрати смартфон для роботи (Новини компаній)

Кілька років тому вважалось, що телефон потрібен лише для зв’язку. Проте завдяки швидкому розвитку технологій сьогодні все більше людей використовують смартфони для роботи. Це дуже зручно, адже компактний девайс завжди поруч.

Знайти телефон, який оптимально підійде для вирішення робочих завдань, можна в інтернет-магазині Eldorado.ua за посиланням https://eldorado.ua/uk/smartphones/c1038946/. Щоб вдало вибрати гаджет для роботи, слід знати, якими характеристиками він має володіти.

Операційна система

Смартфон може працювати на одній з двох ОС:

  • Android;
  • iOS.

Остання використовується на гаджетах Apple, які можна знайти за посиланням https://eldorado.ua/uk/smartphones/c1038946/producer=apple/. Всі інші пристрої використовують ОС Android. Обидві системи підійдуть для розв’язання робочих задач. Проте Android пропонує більшу кількість безкоштовних додатків, ніж iOS.

Екран

Вибираючи смартфон для роботи, зверніть увагу на моделі з великим дисплеєм, який дозволить вмістити більше контенту та комфортно працювати з презентаціями й таблицями. Оптимальним варіантом стане апарат із функцією розділення екрану. Окрім розміру, враховуйте яскравість екрану. Щоб комфортно зчитувати інформацію в дуже сонячні дні, потрібен гаджет із яскравістю від 640 ніт.

lwItVfwTHirVu_-_fnU8okKZmz2HMRWFrf8sBZa2y7xovRC1NVNncHxuHFbC67uEYKpWX-VHW2_HUFbH_Zhf44BjMjP_pqCd-74S2dqNi9-B8IJijPjES49gUEV2ziTWsfe0RpKgM_fsSYeqmkEazA

Камера

За рівнем якості камери сучасні смартфони практично не поступаються професійному фотообладнанню. Кращим вибором для фотографів і тих, хто працює з графічним контентом, є продукція Apple. Останні моделі iPhone здатні знімати відео у форматі 4К. Після зйомки ви можете одразу редагувати фото чи відео, надаючи контенту потрібних ефектів.

Внутрішнє начиння

Чим більше потужність процесора, тим швидше й продуктивніше працює смартфон. Вдалим вибором стане модель з 8-ядерним чипсетом. Такий девайс дозволить працювати з графічними редакторами та будь-якими іншими «важкими» додатками.

Швидкість роботи пристрою залежить від об’єму його оперативної пам’яті: чим її більше, тим краще. Слід розглядати моделі з ОЗУ не менше 3 Гб.

Якщо в процесі роботи вам потрібно зберігати багато фото- та відеоматеріалів, купуйте пристрій зі сховищем від 128 Гб. Для роботи з текстовими документами достатньо 64 Гб. За необхідності об’єм пам’яті можна збільшити шляхом встановлення карти microSD.

Акумулятор

Ємність батареї має давати змогу працювати повний робочий день без підзарядки. Моделі з акумулятором на 3000 мАг достатньо для того, щоб телефон працював автономно з ранку до пізнього вечора, а от варіант на 5000 мАг дозволяє на 2 доби забути про зарядний пристрій.

Щоб не переплачувати за непотрібні характеристики, врахуйте специфіку діяльності та завдання, які доведеться вирішувати за допомогою смартфона.

keyboard_arrow_up