Як дітям покращити оцінки та наздогнати програму з англійської після освіти з дому? (Новини компаній)

Як дітям покращити оцінки та наздогнати програму з англійської після освіти з дому? (Новини компаній)

Навчання вдома вже 2-й рік поспіль продовжує негативно відображатися на рівні знань дітей та якості засвоєння ними навчальної програми. Школярі багато в чому відстають: вчителі не встигають повноцінно пояснювати новий матеріал і повторювати старий. Діти перебувають у стресі через постійну невідомість і високі вимоги до навчання. Багато хто навіть не отримує елементарних інструкцій, як виконувати домашні завдання.

Англійська мова - це не той предмет, який зручно вивчати всім класом або індивідуально за допомогою Skype чи Zoom. Вона потребує багато практики - як граматичної, так і розмовної. Тут не можна просто завчити правила. Лексику потрібно постійно повторювати й активно використовувати в спілкуванні. Нелегко виробити навичку сприйняття усного мовлення носіїв мови на слух.

Якщо оцінки вашої дитини після карантину погіршилися, це не її вина. Але розв'язувати проблему треба. Батьки не повинні пускати на самоплив освіту своїх дітей. Попереду в них - складання тестування та вступ до вишу. Дитині потрібна професійна педагогічна допомога - репетитор англійської мови.

Як репетитор допоможе наздогнати програму і швидко вивчити англійську?

Англійська - предмет, необхідний у подальшому житті та майбутній кар'єрі дитини. Він дає можливість вільно подорожувати і спілкуватися з представниками інших країн, отримувати цінну інформацію з першоджерел. У будь-якій професії знання англійської дозволяє заробляти в рази більше. Це шанс вступити до іноземного вишу або влаштуватися на роботу в міжнародну компанію. З відмінним знанням англійської можна претендувати на престижні посади у сфері IT, маркетингу, менеджменту, фінансів, юриспруденції та інших.

Низькі оцінки після карантину - не вирок. Школярам тільки потрібно наздогнати програму і довчити пропущену частину матеріалу. Але якщо дитина сама не справляється, потрібно звернутися до професійного репетитора. Індивідуальні заняття - очні або онлайн - спрямовані на максимальне розкриття творчих здібностей учня. У спокійній і сприятливій обстановці педагог може відповісти на всі питання, що цікавлять, дати корисні поради, мотивувати учня.

Приватний учитель допоможе заповнити наявні прогалини в знаннях, якісно освоїти всю шкільну програму і навіть більше. Також можна цілеспрямовано займатися з метою підготовки до ДПА або міжнародного іспиту. Репетитор з англійської мови завжди враховує побажання батьків і самого учня. Такі заняття унікальні та примітні тим, що:

  • мова вивчається комплексно через завдання на читання, письмо, говоріння та аудіювання
  • домінує практичний бік вивчення
  • педагог підбирає методи, що відповідають інтелектуальним особливостям дитини
  • репетитор використовує якісні навчальні матеріали
  • швидко розвивається практика спілкування і розуміння мови носіїв

Як батьки можуть допомогти своїй дитині в процесі підготовки до ДПА з англійської мови?

Особливу увагу до оцінок і знань дітей варто звертати батькам. Дорослі, які хочуть, щоб їхні діти складали англійську, мають постаратися переконати дитину у важливості цієї іноземної мови для успішного майбутнього. Поцікавтеся, яку професію обрала дитина, і поясніть, як у ній знадобиться англійська. Знайдіть час для відвертих розмов із дітьми, не критикуйте їхній вибір. Дайте зрозуміти, що дитина завжди може на вас покластися.

Для підготовки до зовнішнього тестування потрібно багато годин присвятити самостійній роботі. Учневі знадобиться хороший наставник і педагогічна допомога. Особистий репетитор або онлайн курси можуть істотно допомогти дитині, але будуть потрібні також її власні старання і праця. Учень повинен старанно виконувати домашні завдання від репетитора, самостійно проходити пробні тести. Потрібно також багато читати і тренувати свій словниковий запас.

Репетитор як педагог допоможе створити методично правильну навчальну програму, зрозуміти граматичні правила, швидко засвоїти нові теми. При цьому постійна практика та самостійна підготовка сприяють отриманню високого бала на ДПА. Головною запорукою успіху є бажання та відповідальність самої дитини. Однак батьки не повинні тиснути на школяра і змушувати його вчитися. Особливе завдання батьків полягає в тому, щоб:

  • пояснити своїй дитині важливість навчання
  • бути найкращим прикладом постійного саморозвитку
  • довести значущість англійської мови в сучасному світі
  • всіляко заохочувати школяра за старанне навчання і хороші результати
  • постійно цікавитися успіхами дітей, довірливо розмовляти з ними про майбутнє

Куди звертатися батькам, щоб допомогти своїм дітям із підготовкою до ДПА?

Карантин закінчився, діти пішли до школи й одразу почати писати контрольні роботи. Погані оцінки цілком закономірні. Адже навчання з дому залишало бажати кращого. Школярі та їхні батьки перебувають у розгубленості та не знають, як впоратися з труднощами.

Вирішувати проблему доведеться самим батькам. Потрібно наздогнати навчальну програму і повторити все, пройдене раніше, а попереду ще незалежне оцінювання. Переживати за якість знань доводиться вам і вашим дітям. Але не варто панікувати! Ви можете без зайвих зусиль і нервів допомогти своїм дітям, найнявши досвідченого репетитора. Особливо якщо оцінки дитини погіршилися після карантину.

Найкращий вихід зі становища - звернутися по допомогу на сайт БУКІ. Із сервісом працює понад 40 тис. кваліфікованих педагогів. Тут ви точно знайдете відповідний варіант. Але спочатку вам потрібно:

  • зайти на сайт buki.com.ua
  • скористатися пошуковими фільтрами і вписати свої критерії пошуку педагога
  • уважно вивчити всі дані про викладачів зі списку анкет
  • врахувати відгуки, загальний рейтинг і досвід роботи репетитора
  • зробити свій вибір і відправити заявку вподобаному педагогу

keyboard_arrow_up