Головне управління розвідки висловило подяку Благодійному Фонду Миколи Філонова (Пресслужба БФ «Український Альянс»)

Головне управління розвідки висловило подяку Благодійному Фонду Миколи Філонова (Пресслужба БФ «Український Альянс»)

Нещодавно Благодійний Фонд Миколи Філонова «Український Альянс» разом з ГО «Ми-Вінничани» придбав для воїнів ГУР МО України 50 ударних FPV-дронів.

Про це повідомив офіційний Телеграм-канал Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«Воїни ГУР МО України висловлюють вдячність громадському об‘єднанню «Ми-Вінничани» та Благодійному фонду Миколи Філонова за надання чергової партії FPV ― 50 безпілотників уже відправлені на найгарячіші напрямку фронту для знищення ворогів», – йдеться у повідомленні розвідників.

«Допомога захисникам України є пріоритетом роботи Благодійного Фонду «Український Альянс». Ми уже придбали і передали на фронт техніки та спецобладнання на суму понад 15 мільйонів гривень. Будемо допомагати й надалі, щоб наблизити нашу спільну Перемогу та звільнити всю територію України», – прокоментував співпрацю з ГУР МО Микола Філонов.

Як зазначили в благодійних організаціях Вінниччини, ця партія дронів була придбана за особисті кошти і внески учасників та партнерів ГО “Ми-Вінничани” і БФ “Український Альянс” на суму 900 тисяч гривень.

Ще 10 дронів команда громадського об’єднання передала 14 штурмовій бригаді “Червона Калина” і 10 дронів-камікадзе 65 окремій механізованій бригаді.

Нагадаємо за ініціативи Благодійного Фонду Миколи Філонова і ГО «Ми-Вінничани» у Вінниці проходить постійно діючий благодійний марафон «Мільйон для ЗСУ від Вінничан».

Власними зусиллями, внесками партнерів, бізнесу, донатам небайдужих мешканців Вінниччини на сьогодні для посилення фронту придбано і передано більше 300 ударних дронів, автівки, тепловізори, приціли, зарядні пристрої, дрони «мавіки» та багато іншого. 

Довідково: До громадського об’єднання “Ми-Вінничани” входять народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса Білозір, Геннадій Вацак та Микола Кучер, засновник Благодійного фонду “Український Альянс” Микола Філонов, керівник організації очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 р. Валерій Коровій.

keyboard_arrow_up