«Дитячий батальйон» з Люлинців завітав до Вінниці (Пресслужба БФ "Український Альянс")

«Дитячий батальйон» з Люлинців завітав до Вінниці (Пресслужба БФ "Український Альянс")
  • Учні Люлинeцької гімназії завітали до Вінниці в рамках проєкту «Дитячий батальйон» ініційований благодійним фондом Миколи Філонова «Український Альянс» за підтримки благодійного фонду “МХП-Громаді”.

 

Більше 50 дітлахів з самого ранку відвідали кінотеатр SmartCinema. «Дитячий батальйон» переглянув мультфільм «Думками на виворіт 2». Далі малеча відправилась на обід у McDonald’s.

«Мультфільм сподобався. Дуже повчальний. Я бачив раніше першу частину. Зараз ми пообідаємо смачненько і поїдемо далі в розважальний центр», –  розповіла учениця гімназії Інна Климчук.

Благодійний фонд Миколи Філонова «Український Альянс» влаштував велику розважальну програму для маленьких гостей міста. Після смачного обіду «Дитячий батальйон» відправився до розважального центру «Країна Мрій». Там малеча дала волю своїм емоціям: активні ігри, батути та атракціони.

«Я дуже задоволена. Класно відпочили сьогодні. І мультик класний і тут в «Країні Мрій» активний відпочинок», – поділилась враженнями Влад Чумак.

Такі міні-подорожі для маленьких мешканців Вінниччини благодійний фонд «Український Альянс» влаштовує не вперше. Проєкт «Дитячий батальйон» – це можливість перемикнутись, змінити картинку та гарно провести час для дітей.

Особливу увагу приділяють дітям військовослужбовців та загиблих захисників України.

«Наші учні не вперше в такій подорожі. Раніше ми приїжджали в зоопарк, на каток. Цього разу організатори відгукнулись на наш запит і діти приїхали в «Країну Мрій». Вони щасливі. Такі заходи дуже позитивно впливають на малечу. Війна накладає свій відбиток на них», – розповіла вчитель гімназії Наталя Щегловська.  

Читати також: “Дитячий батальйон” з Хомутинців гостював у Вінниці. ФОТОРЕПОРТАЖ (Пресслужба БФ)

keyboard_arrow_up