Сьогодні річниця загибелі Героя Станіслава Яценка

Сьогодні річниця загибелі Героя Станіслава Яценка
  • Сьогодні ми згадуємо річницю загибелі нашого Героя – Яценка Станіслава Васильовича.
  • Відважний воїн, який не шкодуючи власного життя, рятував побратимів та захищав рідну землю, назавжди залишиться в наших серцях.

Яценко Станіслав Васильович народився 14 березня 1977 року в селі Сигнал. Навчався в селі Титусівка. Працював на будівництві, в РЕМі, на хлібзаводі, в Юзефо-Миколаївській Аграрно- Промисловій Компанії. Любив техніку та досить добре розумівся на ній.

Коли вирушив на фронт, Станіслав просив рідних не полишати підтримкою його дружину. Аби не тривожити близьких, він з усіх сил намагався регулярно надсилати їм вісті з поля бою.

Побратими цінували Станіслава за його вірність, невичерпний оптимізм та хоробрість. Нехтуючи власною безпекою, він виніс з-під ворожого вогню важкопораненого побратима, за що й був удостоєний ордена "За мужність".

Відео дня

З 24 травня 2023 року після важкого бою поблизу населеного пункту Богданівка, Бахмутського району, Донецької області стрілець – снайпер 3 – го механізованого відділення – бойової машини 2 – го механізованого взводу, 1 – ї механізованої роти військової частини А – 4395 - Яценко Станіслав Васильович, з позивним – «Сігнал», вважався зниклим безвісти. 6 жовтня за результатами генетичної експертизи був ідентифікований, інформує Козятинська міськрада.

Станіслав похований на кладовищі в селі Сигнал.

Вічна пам’ять та слава Герою!

 

Читайте також:

Знеструмлюють і міста, і селища: на Вінниччині вводять аварійні графіки відключення світла

Нічна атака дронами: пошкоджено енергетичний об'єкт на Вінниччині

Погодинні відключення світла на Вінниччині: дивіться попередній перелік черг для Козятинщини

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Алла Ищук

    Вічна пам'ять і шана Герою!

keyboard_arrow_up