Сьогодні минає другий рік як ми втратили нашого Героя Олександра Мартюшева

Сьогодні минає другий рік як ми втратили нашого Героя Олександра Мартюшева
  • Олександр став на захист нашої країни з початку повномаштабного вторгнення, але на жаль, 20 квітня 2022 року загинув внаслідок артилерійського обстрілу в районі н.п. Зарічне, Донецької області.

Олександр був призваний на службу у лютому 2022 року, солдат, стрілець десантно-штурмового батальйону.

Олександр ріс у багатодітній сім’ї. Крім нього в родині ще були на два роки старша від нього сестра Настя і двоє молодших братиків. Батьки героя працювали на виробництві, а вихованням молодших опікувалася Настя.

Любов між дітьми не змінилася, коли всі діти стали дорослими. Настя, ще будучи на Харківщині, зустріла свою долю і переїхала жити в Козятин. Частим гостем в її домі був найстарший з братів.

Відео дня

— Назавжди 27 річний Воїн віддав за нас, за Батьківщину, за майбутнє наших дітей, своє життя. Ми ніколи не забудемо його подвиг. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого. Герої не вмирають! Слава Героям! Слава Україні, — написала у фейсбук Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва.

Козятинська громада сьогодні написала: «Сьогодні минає 2-ий рік як ми втратили нашого Героя Мартюшева Олександра Олександровича. Солдат, стрілець десантно-штурмового взводу 9 десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону в/ч А 0224. Назавжди 27 річний Воїн віддав за нас, за Батьківщину, за майбутнє наших дітей, своє життя. Ми ніколи не забудемо його подвиг. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого. Герої не вмирають»!

 

Читайте також:

За рік війни Козятинщина втратила більше 60 Героїв. Згадаймо тих, хто загинув за нас

Світлини уже 54 Героїв: оновили дошку пам’яті

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ирина Завидина

    Вічна пам’ять Герою
  • Анна Жук

    Вічна Світла Пам'ять Герою.
  • Вікуся Кашперовецька

    Вічна пам'ять Герою🕯
  • Galina Grubelyas

    Вічна пам’ять Герою 🙏🙏

keyboard_arrow_up