Шахістом міста став Дмитро Шкрябій

Шахістом міста став Дмитро Шкрябій

Пройшов відкритий шаховий турнір “Козятин Rapid-2017”. На ці змагання зібралися учасники трьох областей.

Змагання Rapid (в перекладі з іноземного “швидко”), це турнір швидких шахів — 10 хвилин на шахову партію, 5 секунд на перехід ходу.

Спортсмени зібралися 8 липня в приміщенні бібліотеки залізничного училища. З‘їхались команди з Вінницької області —  Могилів-Подільського, Липовця, Жмеринки, Тульчина, Тростянця, Пщанки, Калинівки, Вінниці, Козятина. Прибули шахісти із Житомирської та Хмельницької областей. Усього у турнірі взяли участь 49 спортсменів.Серед учасників були діти, розрядники, кандидати в майстри спорту, майстри спорту, гросмейстери.

Місто Козятин представляли Олександр Іонов, Ігор Хуторний, Віктор Бузько, В’ячеслав Скринніков, Володимир Закорчевний, Дмитро Шкрябій.   

Відео дня

Організатори змагань передбачили на цей турнір ряд призів. Це приз кращому козятинцю, три — для ветеранів 60+, три — шахісткам жінкам, 10 — для чоловіків та три дитячих відзнаки.

Змагання проходили за жеребом і були передбачені дев’ятьма проведеними турами.

Перемогу здобув Любомир Михалець з міста Хмельницький

Він набрав у дев’яти турах 7,5 очка. Набравши по 7, друге-третє місце розділили між собою голова обласної федерації шахів Микола Боднар та Олександр Швайгер. Обоє з міста Вінниці.

Учасники, що розташувались в турнірній таблиці нижче, отримали заохочувальні призи. Кращим шахістом Козятина став на цих змаганнях Дмитро Шкрабій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up