На ПРБ два тижні не вивозять сміття

На ПРБ два тижні не вивозять сміття
  • До нашої редакції звернулися мешканці мікрорайону ПРБ. Вони повідомили, що вже протягом двох тижнів у них не забирають біля будинків сміття:
  • «Виставляємо його вранці, коли йдемо на роботу, а після роботи спостерігаємотаку картину: сміття не забрано, а біля нього добре хазяйнували собаки».

Ми не знаємо, скільки дзвінків мешканців мікрорайону ПРБ було до «Чистого міста». Їх за логікою було значно більше, ніж до нашої редакції. Останній дзвінок із цього приводу до нас поступив о 16.30 у п’ятницю, 12 квітня. Публікуємо його у повному обсязі.

— Доброго дня! Ви скажіть, як це називається? Вже другу п’ятницю на вулиці Шкільна не забирають сміття. Телефонували механіку «Чистого міста» о 14 годині. Він обіцяв, що машина вже виїхала і мене запевнив, що цього разу побутові відходи заберуть. На годиннику вже 16.32 і ніяка машина до нас так і не доїхала. Дзвонили знайомі з вулиці Ярослава Мудрого, у них така ж ситуація. Там люди вже забрали сміття до двору. А скільком не думаючим людям простіше закинути пакет зі сміттям кудись в кущі? Кому воно треба, щоб ще тиждень у подвір’ї смерділо? — обурювалася козятинчанка. —  У ту п’ятницю телефонувала, то казали, що у комунального підприємства поламалася, машина, буде у наступну п’ятницю, тобто на 12 квітня, а сьогодні її також немає. Машина поломана, зате «зірки» хапають з неба. За що «Чисте місто» отримує зірки як краще підприємство в Україні? Може вони відпочивають після такого тріумфу чи бережуть потенціал, щоб замахнутися на кращих в Європі? То їх право. Якщо хтось купує за кордоном котеджі і вілли, то чому наше «Чисте місто» не може купити собі зірку? — продовжувала свій монолог жінка. — Свої пакети зі сміттям я занесла у двір майже о 20-й годині. На диво пакети з моїм сміттям собаки не тронули.

Ми звернулися до керівництва «Чистого міста», щоб вони пояснили, з якої причини комунальне підприємство два тижні не вивозить сміття. Ситуацію пояснив головний інженер підприємства. Він не заперечував, що такий факт мав місце, через те, що вийшла з ладу техніка і на усунення несправностей знадобилося стільки часу. 

Відео дня

— На даний час машина вже на ходу і вже виїжджала на лінію, — сказав головний інженер підприємства і запевнив, що наступної п’ятниці побутові відходи в мешканців згаданого мікрорайону заберуть.

Посадовець стримав слово. Минулої п’ятниці тверді побутові відходи у приватному секторі забрали.   

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ріта Гордійчук

    Початок е

keyboard_arrow_up