Купаємося в місцевих водоймах

Купаємося в місцевих водоймах

Найнебезпечніше у Вернигородку

Літо в самому розпалі. Тягне погрітися на сонечку біля води. В ході опитування  стало зрозуміло, що деякі козятинчани не довіряють стану води в місцевих водоймах. Але більшість цілком задоволені відпочинком на ставках Козятинщини. Зокрема, на Водокачці, у Глухівцях, Медведівці.

Чи відповідає стан води в цих місцях санітарним нормам?

Як повідомив газеті “RIA-Козятин” завідувач козятинського міжрайонного відділу лабораторних досліджень МОЗ Леонід Ящук, ситуація зі ставками, облаштованими для купання в районі та місті, бажає бути кращою.

Відео дня

Водокачка (біля стадіону) має забруднення невелике. Водокачка (біля моста) — дуже забруднена. На Талимонівці: ставок № 1 має багато кишкової палички, ставок № 2 — забруднення в 5 разів більше, ніж у ставку № 1, п’ятий ставок — вода відповідає нормі.

У Глухівцях ставок забруднений. У Медведівці — вода у ставку і річці чиста. Раставиця — чисто. Самгородок — чисто. Махнівка — чисто. Вернигородок — у воді знайшли яйця аскариди.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:03 Розбита дорога, повінь та дерево з гострим сучком 18:30 На Вінниччині 41 людина отруїлася грибами. Це лишень за пів жовтня play_circle_filled 17:42 За пів року роботи переробили 21 порося play_circle_filled 15:57 У Козятині розпочався сезон змагань Гімназіади — учні змагались з бадмінтону play_circle_filled Від читача 10:11 Загиблому в Маріуполі Артему був 21 рік - петиція про присвоєння звання Героя України 13:48 На Чернігівщині загинув Герой Іван Білоус 12:08 Минає два роки, як виконуючи бойове завдання загинув Герой Олексій Мельник 11:23 Майже 60 тисяч на кісткові імпланти для поранених бійців зібрав гурт «Draft» 10:20 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:07 Наприкінці жовтня запрошують на ярмарок вакансій 09:17 Подвір'я Козятинської гімназії №9 перетворилось на ярмарковий майданчик photo_camera 08:00 17 жовтня відключення світла не прогнозують (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up