Дітям пропонують дихати на повні груди ароматами відходів

Дітям пропонують дихати на повні груди ароматами відходів

Спортивний майданчик, що на вулиці Грушевського, єдиний в нашому місті, де проводять змагання на рівні області.

У ньому кожен рік проводять зональні турніри до Олімпійського дня. Це майданчик, в якому набувають майстерності шкільні спортивні колективи. Буває, що за відсутності на майданчику дітей, манежем користуються ветеранські команди.

Батьки юних спортсменів були приємно здивовані, що біля манежу міська влада почала будівництво роздягальні. Та як стало відомо, вони помилялися. Тут облаштовували накриття під сміттєві баки.

Те, що в баках часто відбувається бродіння продуктових відходів, ні для кого не секрет. У період гниття відходить не той аромат, яким можуть дихати діти на повні груди. Та й кількість мух, які зберуться на свою трапезу, викликатимуть антисанітарію в районі спортивного майданчика.

Відео дня

З цього приводу мешканці прилеглих до спортивного майданчика будинків кажуть, що те накриття дійсно робилося для сміттєвих баків. І це не зважаючи на те, що вони стоять зовсім в іншому місці.

І у нас так завжди: влада спочатку приймає рішення, а вже потім пробує домовитись з громадою. Навіть, коли таке рішення є абсурдним.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ii Віктор

    а як приємно мешканцям багатоповерхівки, коли матюки гравців розлітаються на весь двір або м"ячі б"ють по головах їх дітей!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up