Без світла та з провожатим. Як працюють в супермаркеті в період знеструмлення

Без світла та з провожатим. Як працюють в  супермаркеті в період знеструмлення
  • Цю історію нам розповів знайомий. Коли він збирався йти в центр міста по службових справах, його дружина замовила йому купити пачку йодованої солі.
  • Наш знайомий після того, як в Козятині відкрилося АТБ, закупи основних продуктів харчування робить саме там. Вирішивши свої справи по роботі Анатолій, так звати нашого знайомого, прийшов до супермаркету, щоб виконати замовлення дружини.
  • Але у цей час відключили електроенергію. 

Біля дверей торгового залу стояли двоє охоронців. Вони давали інформацію покупцям, які товари відпускаються торговою точкою під час відсутності світла, а які ні. Анатолій запитав чи пакет солі входить до цього переліку. Охоронець сказав, що можна заходити і запитав у працівників магазину хто проведе покупця до товару, який йому потрібний. Так в супроводі і підсвіткою працівниці магазину Анатолій дістався до полиці з продуктом. Його провожата сама вибрала марку солі, яка потрібна була Анатолію і направила чоловіка  в чергу, де він міг розрахуватися за покупку.

Стоїть Анатолій в черзі, перед ним — дівчата. Вони свої продукти поклали на стрічку, і за звичкою чекали, що продукти рухома стрічка подасть ближче до каси. Усвідомивши що без електроенергії стрічка не працює, козятинчанки  повернулися і забрали свої продукти в руки.

Ніби й незручності мали дратувати, але в розповіді Анатолія було стільки позитивних емоцій. Покупців не вигнали через відключення світла, біля вікна постави стіл  і через сканер по кодах товару розраховували покупців. Ніби дрібниця, а така приємна для покупця.  

Відео дня

Читайте також:

Як працюватиме наша лікарня у разі блекауту?

Купити ліки, продукти чи заправити авто: доповнили та оновили список закладів із генераторами у Козятині

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Елена Стецюк

    Нещодавно без масок людей пресували і не обслуговували, а тут така турбота.😡
  • Елена Сиваковская

    100% замовна стаття)
    Сьогодні ці "провожаті" забарикадувались в АТБ і сиділи на столах ніжками теліпали в очікуванні світла.
    Так що не пишіть нісенітниці.
  • Alina Kostenko

    Не надто вдала реклама АТБ…
  • Читач42

    Не тільки АТБ,Ватсонс, аптека на базарчику,дівчата в холоді,але привітні і допомагають.

    А на рахунок генераторів це питання до власників

keyboard_arrow_up