Аут від Пузиря, або: "Дозвольте "Ваше Велічество", я прокоментую"...

Аут від Пузиря, або: "Дозвольте "Ваше Велічество",  я прокоментую"...

Відомо, що міський голова на початку своєї каденції письмово заборонив спілкуватись з вільною пресою спеціалістам міської ради. Під загрозою суду він відмінив своє рішення, але усно нав'язав.

Пряме свідчення аморфності, не дієздатності влади управляти процесами в місті. Дивно, тоді за що отримують кошти від громади? Невже, як статисти, для "бла-бла-бла"

Чистий Гоголь - Мертві Душі

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олег Береза

    Касаткіна-акторка театру  державної   шизофренії!!!
  • Олексій Зайцев

    Це ви пан пузир Господь бог.абсолютно безтолкові керівники.банда.всіх адекватних людей ця банда зжерає.проклятущі скоти!

    Влад Лісовий reply Олексій Зайцев

    Жиди погані правлять Нами!

    А ми ще гірші ніж жиди...

    Ми продали Дідівську славу,

    й жиди в ярмо Нас запрягли!..

    (Т.Г.Шевченко.)



    _________________

    От смены евреев в директорских креслах - доход синагоги не уменьшится! (с) Рабинович
  • Олег Береза

    Касаткіна -общественна гидота!!!!! Забула як агітувала за майдан що потрібно змінювати життя!!!??? Це так змінила!!!!Зайняла посаду і знову---нікакая!Конячок та цигарки!! Конюктурщиця ще освітою керує!!! Твоє місце тамади на пянці  у пухеря!

    Влад Лісовий reply Олег Береза

    От смены евреев в директорских креслах - доход синагоги не уменьшится! (с) Рабинович

    Посилання на джерело: https://kazatin.com/lyudi/aut-vid-puzirya-abo-dozvolte--vashe-velichestvo----ya-prokomentuyu-10689611.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up