Клуб бережуть вже 60 років

Клуб бережуть вже 60 років

Стилізоване приміщення клубу у Глухівцях вражає своєю помпезністю як зовні, так і всередині

Класична споруда архітектури пізнього сталінізму, як зовні так і всередині з колонами, зали різного призначення не хаотично нагромаджені, а все продумано, щоб там перебували і займались різними справами велика кількість людей зрілого та дитячого віку.

Приміщенню 60 років. Як для людини, це зрілий вік, а для приміщення, то історія села, як мить. Скільки там відспівали, відтанцювали, познайомили та закохались веселі та молоді! Напевно, перелік буде не на одну сотню тисяч людей. Неймовірно багато відійшло до Бога, залишивши нащадків, які і зараз, як зі старту, використовують приміщення за призначенням. Нехай видимі неузгодженості втомленості приміщення явно на виду, та громаді варто поборотись, щоб таке красень-приміщення привести в охайний вигляд, не видозмініючи його зовні та всередині.

Відео дня

Як на мене, село має індустріальний запас потужності не на одне століття. І коли громада не попливе в полоні байдужості, буде наполегливою, зможе контролювати діючі підриємства, буде мати безпеку і бездоганні комунальні сервісні служби, рівні дороги і чисте повітря.

Якщо в бізнесі тут все “з маслом”, то у громади все набагато трагічніше. Минула влада з місцевими депутатами явно буксувала. Тепер є нова розширена територіальна громада з новим лідером, вселяє надію, що селище укріпиться в сталому розвитку для комфорту людини, де оселиться молодь і дитячим щебетанням переповняться дитячий садок, школа...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up