Загиблих бійців КОРДу з Вінниччини нагородили посмертно

Загиблих бійців КОРДу з Вінниччини нагородили посмертно
  • Дев’ятьох спецпризначенців підрозділу КОРД, які минулого року загинули у Запоріжжі, посмертно нагородили орденами.
  • Серед бійців — козятинчанин

Очільник поліції Вінницької області Іван Іщенко спільно з головою Вінницької обласної військово-цивільної адміністрації Сергієм Борзовим вручили відзнаки дружинам та батькам, чиї чоловіки і сини загинули 22 травня 2022 року у Запорізькі області. Того дня дев’ятеро бійців спецпідрозділу КОРД втратили життя через ракетний обстріл рашистів. Це Віталій Олійник, Михайло Зайцев, Ігор Подзігун, Дмитро Клименко, Богдан Щербань, Віталій Антощук, Богдан Булега, Ігор Бондарчук та козятинчанин Артур Турляк. Указом Президента поліцейських спецпідрозділу посмертно нагородили орденами «За мужність» ІІ і ІІІ ступеня. Про це повідомляють у прес-службі Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Нагороду орден «За мужність» ІІ ступеня капітана поліції Віталія Олійника отримали дружина Алла та мати загиблого бійця Людмила.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня полковника поліції Михайла Зайцева отримали дружина Юлія та батьки Олександр і Євдокія.

Відео дня

Орден «За мужність» ІІІ ступеня підполковника поліції Ігоря Подзігуна отримала дружина Тетяна та мати Марія.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня майора поліції Дмитра Клименка отримали дружина Аліса та батьки Сергій і Віолетта.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня майора поліції Богдана Щербаня отримали батьки Олексій і Надія та сестра Оксана.

Нагороду орден «За мужність» ІІІ ступеня капітана поліції Віталія Антощука отримали дружина Юлія та батьки Геннадій і Надія.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня капітана поліції Богдана Булеги отримали дружина Оксана та батьки Микола і Зоя.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня старшого лейтенанта поліції Ігоря Бондарчука отримали дружина Карина та батьки Анатолій і Галина.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня старшого лейтенанта поліції Артура Турляка отримали дружина Катерина, мати Оксана та брат Ярослав.

«Загибель колег – це непоправна втрата для усієї поліції Вінниччини. Вони робили все для безпеки українців. Боляче втрачати героїв. Хоробрих, сміливих, сильних. Вірних собі і державі. Ніколи не забудемо. І будемо завжди вдячні. Назавжди у наших серцях! Назавжди у строю!» — пишуть на фейсбук-сторінці Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що родині Артема Лавровського, який торік загинув у Маріуполі, вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня.

 

Читайте також:

Загинув на війні козятинчанин Віктор Микульшин

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up