Вночі «Шахеди» атакували енергооб'єкти: на Вінниччині працювала ППО

Вночі «Шахеди» атакували енергооб'єкти: на Вінниччині працювала ППО
  • У ніч на 10 липня противник атакував однією балістичною ракетою «Іскандер-М» і чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-69 з окупованого Криму, а також  20-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із Курської обл. – рф.
  • Наші захисники знищили 14 з 20-ти «шахедів». Працювала ППО і у нашій області

Повітряна тривога пролунала на Вінниччині о 23:47 і тривала до 3:26.

Повітряні Сили повідомляли про загрозу застосування ударних дронів

 

Відео дня

—  В результаті бойової роботи збито 14 «шахедів» у Одеській, Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Хмельницькій, Черкаській,  Вінницькій та Рівненській областях, — інформують Повітряні Сили

Залучали винищувальнуа авіацію, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, розрахунки мобільних вогневих груп Сил оборони України та підрозділи радіоелектронної боротьби.

Ракети атаковали портову інфраструктуру Одещини. Внаслідок активної протидії три ворожі ракети Х-59/Х-69 та три ударних БпЛА не досягли своїх цілей. 

Атака по енергооб'єктах

Попри нічну дронову атаку на енергооб’єкти на Заході України – графік відключень на сьогодні має залишитись незмінним. Про це в ефірі каналу «Ми –  Україна+» повідомив голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький. 


 

  • «В регіонах, окрім прифронтових зон, звичайно, де через постійні обстріли споживачі можуть перебувати без світла просто через пошкодження мереж, в усіх інших регіонах – ситуація плюс-мінус однакова. І це також стосується Західного регіону, де буквально кілька годин тому росіяни здійснили досить серйозну атаку на об’єкт «Укренерго». Але навіть попри пошкодження, які були завдані, ми не плануємо в Західному регіоні міняти якимось чином графік. Тобто, і в західних, і в південних, і в центральних, і в південних і у східних регіонах, окрім прифронтових районів, ситуація з енергоживленням приблизно однакова», — зазначив Володимир Кудрицький.

Читайте:

Діятимуть дві та три черги: інформація про відключення світла на 10 липня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Задорожна

    Дякую  вам наші славні захисники за збережені життя.

keyboard_arrow_up