У Василя Пирогова залишилось стільки друзів, що довелось змінили формат заходу

У Василя Пирогова залишилось стільки друзів, що довелось змінили формат заходу
  • За два дні 13 червня буде річниця, як Василь Пирогов віддав життя за Україну і за нас з вами
  • . В цей день на будинку Героя буде відкрито меморіальну дошку воїна.
  • Двома днями раніше відбулися ще його пам’ятні дати. З цього приводу його друзі організували пам’ятний захід.

За планом організаторів захід мав відбутися на невеликому майданчику з переносними воротами у формату 4+1.

Організатори знали, що у Васі багато було друзів, тільки не думали, що взяти участь у турнірі виявлять бажання грати близько 30-ти спортсменів. Вирішили, що молоді таланти розігрують медалі на майданчику з штучним покриттям, а дорослі на великому полі. Тільки спочатку було урочисте відкриття турніру, який відкрила начальник відділу сім’ї молоді і спорту Наталія Добржанська.

Відео дня

З самого початку прозвучав Український Славень, в після Гімну України слово надали міському голові

—Дякую дітям, дякую дорослим чоловікам, які не полишають своє хобі бити м’яч і займатися спортом. Хобі це єдине джерело енергії, через то не зупиняємося, а займаємося своїм хобі. Дякую родині, друзям Василя за те, що вони надихнулися ідеєю і організували матч пам’яті за своїм другом. У нас у багатьох є ідеї тільки ми їх чомусь не реалізовуємо. Можливо, боїмося, що щось не так зробимо, а вони спробували і організували. Дякую, що всіх нас запросили, будемо мати гарне свято для менших і за старших. Велика подяка родині та Василю дякую таким, як його друзі побратими, за те, що ми стоїмо тут під відносно блакитним небом. Маємо можливість бачити гру, мати гру і розвивати наших дітей. сказала міський голова.

Тренер Василя Пирогова Петро Міськов— Мені важко говорити останніх півтора року, але життя продовжується. Сьогодні збіглося 2 дати. Перша—це 20 років. як Василь Пирогов почав грати у складі команди «Інфолайн Поділля» гравці, якої сьогодні присутні на цьому заході пам’яті. Дехто з тої команди в рядах ЗСУ боронять нашу Україну. Друга подія —це 20 років тому Вася Пирогов приняв участь у чемпіонаті України. Сьогодні ми зустрілися для того, щоб пом’янути нашого товариша, нашого побратима за те, що він був у нашому житті поруч з нами.

Коли до мене зателефонував Слава Свирида і просто сказав—тренер ви повинні бути разом з нами я зрозумів, що є якась втрата. Слава сказав, що проводимо в останню дорогу Васю Пирогова. Листаючи в пам’яті сторінки життя Васі, я згадав про важку гру у місті Шевченко Черкаської обл. Ми той матч виграли з рахунком 3:0 і один з голів забив наш друг Вася Пирогов. Ми сьогодні з вдячністю вшануємо його пам’ять хвилиною мовчання сказав тренер загиблого воїна

Одна з присутніх двох сестен Героя Ольга —Дякую всім за турнір на честь пам’яті нашого брата, за організацію, тренеру Петру Івановичу, другу, та головному мецинату Андрію Андрусенко дякую, всій команді Брата, та всім, хто прийняв участь у заході пам’яті цих двох річниць. Дякую Глуховецький територіальній громаді за допомогу в заході. участь,

Організатори відзначили доньку Василя Дашу та вручили їй за тата футбольний м’яч і квіти. На цьому завершилась урочиста частина заходу.

Молоді спортсмени перейшли на майданчик з штучним покриттям, а дорослі робили розминку на стандартному полі.

На майданчику з штучним покриттям діти в міру своїх років добре грали в пас та ініціативою брати гру на себе. В завершальній стадії атаки в бажанні зіграти якнайкраще гравці «Проміня» та «Локомотива» порою демонстрували футбол з елементами танцю чи акробатики, чим викликали веселі емоції у своїх батьків. Глухівчани краще реалізовували свої моменти тому й перемогли «Локомотив» 2:0

Дорослі команди друзів Василя Пирогова розділилися На гравців збірної Козятина та команду «Інфолайн» Поділля у складі, якої грали троє побратимів Василя Пирогова, які приїхали з батальйону на захід пам’яті.

Тут феєрія голів в одні і інші ворота та завершився за хокейного рахунку 6:6.

Після фінального свистка рефері матчу Петра Міськова дві команди злилися в одну і виходили з поля друзями Василя Пирогова.

Як на будь, якому турнірі за отриманий результат є нагорода. Гравців команд нагороджувала Наталія Добржанська. Дитячим, командам крім ,медалей за зайняте місце в комплекті нагород були солодощі та морозиво.

Кращих гравців турніру нагороджувала донька Героя України Даша

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (31)
  • Наталья Тарасюк

    Слава всім нашим  КОЗЯТИНЧАНАМ ,ЯКІ  ЗАГИНУЛИ ЗА НАШЕ З ВАМИ СПОКІЙНЕ ЖИТТЯ! !!   ЖАЛЬ  ,ЩО ТАК МАЛО  ВІДКЛИКАЄТЬСЯ  ЛЮДЕЙ --МЕШКАНЦІВ НАШОГО МІСТА! !!   ЦІ МОЛОДІ  ХЛОПЧИКИ  МОГЛИ  Б ЩЕ БАГАТО  РОКІВ ЖИТИ. ..ЛЮБИТИ. .   АЛЕ  ВОНИ НЕ ЗЛЯКАЛИСЬ.  . НЕ ЗХОВАЛИСЬ    .   НЕ ВТЕКЛИ. ....МУЖНІ НАШІ ВОЇНИ! !!!  ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ПРО  ВАС   НІКОЛИ  НЕ ЗГАСНЕ  В НАШИХ  СЕРЦЯХ! !!!! ДЯКУЮ БАТЬКАМ ЗА  ТЕ  ,ЩО  ВИХОВАЛИ  МУЖНІХ  ТА ХОРОБРИХ  СИНІВ --ЗАХИСНИКІВ !!!....   НИЗЬКИЙ УКЛІН ВАМ ....!!!! ГЕРОЇ  НЕ ВМИРАЮТЬ! !!!
  • Наталья Тарасюк

    Вічна пам'ять Нашому  ГЕРОЮ -ЗАХИСНИКУ! !!
  • Наталі Бойко

    Вічна пам'ять . вічна шана нашим полеглим героям....
  • Елена Ищук

    Царства небесного. Вічний спокій.

keyboard_arrow_up