Терміново потрібні кошти для бронежилети нашим військовим

Терміново потрібні кошти для бронежилети нашим військовим
  • Козятинська міська влада об'явила про збір коштів на бронежилети для підрозділу, члени якого переважно мешканці громади

Спочатку було повідомлено, що збір триватиме до цього вівторка, тобто до сьогоднішнього дня. Але відомо, збір продовжили, адже не вистачає повної суми.

Номер картки: 4731 2196 3134 0845 ШОСТАК ОЛЬГА.

Також повідомляють про необхідність козятинському гуманітарному штабу стійок для одягу та вішаків. Прохання підносити у міський будинок культури. Слід додати, що днями на потреби батальйону придбано і передано  автомобіль. Нагадаємо, для військових потреб козятинчанки закупили автомобіль та дрон

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Yosya Petrovich

    А на депозитах в банках що лежить?? Чи вже нема????
  • Віктор Сажинець

    В Козятині зарезервували 30 000 000 гривень для потреб військових, а на броніки виявляється нема? Нехай міська влада потроху перестає дурити мешканців громади і розкрадати гумонітарку і все буде добре.

    Николай Приступко reply Віктор Сажинець

    Віктор Сажинець а ще було б ліпше прибрати (або хоча б усунути від влади) нашу ,,графіню'' і все наладилось би!
  • Руслан Кривцов

    Ось мені цікаво,збір коштів оголошено для придбання бронежилетів козятинським військовим,які вже виконують бойове завдання,створюючи захист міста на підступах до нього,чи для тих,які охороняють дупу Єрмолаєвої навіть з тепловізорами,яких так не вистачає,тим,кому вони потрібніше???

keyboard_arrow_up