Леоніда Леонтюка з Козятинщини нагородили посмертно

Леоніда Леонтюка з Козятинщини нагородили посмертно

Відповідно до Указу Президента орденом “За мужність” ІІІ ступеню посмертно нагороджений махнівчанин Леонід Леонтюк.

Серце Леоніда зупинилося 15 липня в Харківському шпиталі від вогнепальних поранень. Їх він отримав під час виконання бойового завдання 13 липня під селищем Кримське.

Жителі Махнівки зустрічали свого земляка зі свічками в руках, стоячи на колінах від центру села аж до будинку героя.

Леонід Леонтюк потрапив на службу восени 2014 року під час третьої хвилі мобілізації. Демобілізувався восени минулого року. Згодом на початку весни пішов служити за контрактом в частину В2830 смт. Черкаське, яка дислокувалася у Сєвєродонецьку...

Відео дня

Пам’ять про земляка буде жити в наших серцях.

Герої не вмирають! Вічна пам’ять герою!

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:22 Буде сухо і тепло, а наприкінці тижня — похолодає: оновлений прогноз погоди 16:25 Падають дерева, зриває металеві конструкції та підіймає басейни. В області вирує негода 15:30 Загинув Герой з Козятинської громади Олександр Чабан 15:16 Збиту російську ракету з касетними елементами виявили у полі на Вінниччині play_circle_filled Від читача 15:44 У війні з кіберзлочинністю українське суспільство не залишається беззахисним 14:13 Зворушлива зустріч: до гурівчан завітав сержант артилерійської бригади Олександр Каськевич 13:03 Трьох депутатів від «Української стратегії Гройсмана» позбавили мандатів у Козятинській міськраді 11:01 Суботник у Самгородоцькій громаді: учні прибирали прибережну зону і не тільки photo_camera 10:20 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:04 У багатодітної родини з Гуровець згорів будинок та домашні речі. Потрібна допомога 08:30 Чергова масована дронова атака: сили ППО вночі збили 53 ударних БпЛА. Було гучно і на Вінниччині 08:00 Понеділок, 16 вересня має пройти без відключень електрики (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up