Глуховецька громада відправила черговий гумвантаж захисникам

Глуховецька громада відправила черговий гумвантаж захисникам
  • Зібрали допомогу усі гуртом. Жінки плели шкарпетки, випікали млинці та ліпили вареники. У вантажі є також маскувальні сітки.

Про це інформує Глуховецька об'єднана територіальна громада.

— Війна, на жаль, триває… Вона не так далеко, як може здатися. Сьогодні ми маємо два фронти і обидва для Перемоги. Там, на фронті, чиїсь батьки, матері, чоловіки, дружини, брати, сестри, сини і доньки. Ті, хто не жаліються на втому, ті, хто знає, що означає любити Батьківщину, — цитуємо допис. — Тут, на фронті, всі небайдужі жителі, які обʼєдналися, щоб сказати «дякую" нашим захисникам за життя, за сон, за волю і допомогти у цій запеклій боротьбі.

У повідомленні зазначають, що надану людьми продукцію та речі передали гуманітарним вантажем для військовослужбовців Збройних сил України та мирним жителям, які потерпіли від рук агресора.

Відео дня

На Схід країни з Самгородоцької територіальної громади, нагадаємо, відправили вантаж для наших захисників. Передали усе необхідне. Серед допомоги — автомобіль, бензопила та інше.

До речі випускнику кордишівської гімназії, який нині на війні, необхідний антидрон. Сума збору велика, але разом ми можемо наблизити Перемогу. Деталі ТУТ.

 

Читайте також:

Зібрали понад 150 тисяч гривень на дрон та зарядну станцію у підрозділ, де служить захисник Олесь Берт

Наші захисники-земляки потребують допомоги. Необхідні кошти на вантажівку

ипічка, смаколики та листи з подяками: козятинчани зібрали посилки для ЗСУ

Самгородчани придбали для військових генератор

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up