Євгену терміново потрібен бронежилет і каска — в неділю його відправляють на завдання

Євгену терміново потрібен бронежилет і каска — в неділю його відправляють на завдання
  • Двадцять п’ять тисяч гривень необхідно на спорядження військовому з Козятинщини. Друзі-волонтери оголосили збір

Євген Клімко служить у 173 роті вогневої підтримки на Бахмутському напрямку. Батько трьох дітей, він родом із Дубових Махаринець. Останні роки мешкає в Козятині.

— Женю я знаю дуже давно, — розповідає Богдан Ільчук. — Я колись в Дубових Махаринцях працював вчителем музики, він навчався на той момент в одинадцятому класі. А потім так вийшло, що ми з його старшим братом працювали разом на залізниці і його старший брат взяв мене за кума. Женя теж залізничник, він працював у нашому депо. Він і до повномасштабного вторгнення воював, був в АТО, але потім його демобілізували. Тепер він знову пішов на війну. Його старший брат також воює. 

Євгенові потрібні хороший шолом та бронежилет. Він звернувся до друзів за допомогою. Благодійний фонд “Бойовий волонтер України”, волонтером якого є Богдан Ільчук, оголосив збір. Сума, яку потрібно зібрати — 25 тисяч гривень.

Відео дня

— Йому потрібен бронежилет і каска терміново, — продовжує Богдан. — Вже вчора він мені написав, що в неділю його відправляють на 15 днів на завдання і його в цей час не буде на зв’язку.

Для збору відкрили Банку у Монобанку. Щоб підтримати збір, донатьте за посиланням

— На підтрику цього збору гурт “Draft” цієї суботи зіграє в Києві на Хрещатику у “Гарнізон пабі” благодійний концерт, — додає Сергій Гайдучок, волонтер фонду “Бойовий волонтер України”, вокаліст гурту “Draft”, учасником якого є також Богдан Ільчук.

Читайте також:

У Гурівцях на підтримку воїнів ЗСУ провели благодійний ярмарок. Зібрали понад 10 тисяч гривень

Авто наших захисників розбила ворожа БМП. Оголосили збір на Volkswagen - т4

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Sergiy Gayduchok

    Змінюємо назву монобанки на “NoN Stop допомога» так як ця банка після закриття збору буде працювати далі і допомагати ще не одному військовому.
  • Sergiy Gayduchok

    Назва монобанки «ЗСУ МУЗИКА» тому що банка відкрита для зборів рок гурту DRAFT, волонтерів фонду «Бойовий волонтер України». В нас вже було стільки різних зборів, що ми залишили одну назву банки. Коли зберемо, а я надіюсь зберемо швидко, тоді буде звіт на сторінках фонду та гурту DRAFT.
  • Читач96

    Чому в описі банки зазначено "ЗСУ музика", наче ж на шолом і бронік збір?

keyboard_arrow_up