Авто наших захисників розбила ворожа БМП. Оголосили збір на Volkswagen - т4

Авто наших захисників розбила ворожа БМП. Оголосили збір на Volkswagen - т4
  • До редакції газети «RIA-Козятин» вкотре звернулися військовослужбовці з Козятина, які служать у 154 окремій механізованій бригаді ЗСУ, взвод снайперів. «В нас авто розбили. Ворожий БМП» — написали у зверненні наші захисники.
  • Ціль збору  125 тисяч гривень. Долучайтесь

Тривають запеклі бої на лінії фронту і наші захисники щодня ризикують життям та здоров’ям, виборюючи спільну Перемогу. Але без допомоги з тилу це вкрай важко. Автівки, дрони, тепловізори, далекоміри тощо — все це необхідне нашим оборонцям для виконання бойових завдань. Техніка ламається, вичерпує свій ресурс або зазначає пошкоджень від окупантських дій. Що й сталося з автівкою наших військовослужбовців у Роботиному. Її розбили ворожою БМП. Тож воїни оголосили збір на машину і звернулися за допомогою, аби якомога більше читачів про це дізналися та задонатили.

— Всі живі, авто розбили, потрібен Volkswagen - т4. Ціль — 125000 тисяч, вже є 21 500, — написали нам воїни з 154 окремої механізованої бригади ЗСУ, взвод снайперів. — Нас перекидають на різні ділянки фронту, попереду — Ізюм. Авто нам потрібно для виконання бойових завдань, без нього ніяк.

Нагадаємо, ми вже писали про те, що козятинчанам, які воюють на Бахмутському напрямку з 154 окремої механізованої бригади ЗСУ терміново були потрібні далекоміри та тепловізори. Завдяки всім небайдужим, які долучилися до збору та підтримці місцевих волонтерів хлопці частково змогли придбати необхідне приладдя. Збір триває!

Відео дня

Давайте допоможемо і зберемо необхідну суму і на авто.

Реквізити:

Читайте також:

Зозулинецькі волонтери доставили авто та смаколики нашим захисникам

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up